Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

Проблем је што се нешто не гађа са најновијом верзијом Chromea. Средићемо то.

У свако смлучају, сви остали претраживачи не праве проблем.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Гости

Драги пријатељи, већ дуго времена читав тим људи ради на усавршавању вашег омиљеног сајта. Радимо веома предано и бринемо о сваком детаљу. Да би вас мало подстакли на креативност и још боље баше ангажовање на ЖРУ-у, дајемo слику делића форума у новом руху:

10s7xxx.jpg

Ово је само детаљ. Изглед портала је још тајна, с тим што могу да вам једино кажем да ће бити потпуно прилагодљив вашим потребама. Посебну смо пажњу обратили на међусобну комуникацију и дељењу материјала, као и повезаности са друштвеним мрежама. Такође. свако ће моћи да отвори свој блог, своју страницу и моћжи све те материјале да дели са свима на интернету.

Дакле, нешто сасвим, сасвим ново. Могу још и ово да кажем да форум који ћемо имати бити потпуно наш. Имамо наш дизајн и огроман део кода је наш. За то се брину наши најбољи кодери које ја познајем.

На вама је ЈЕДИНО И САМО да бринете о квалитету форума. О квалитету портала брине преко 50 наших сарадника. Ја сав преклињем и молим да у форумским дискусијама увек будете оно што треба дабудете: реални и прави људи, а не измишљени никови и умишљени браниоци вере. Будите оно што јесте и чувајте да саговорника не увредите. Ми се надамо да када будете видели труд Администрације то знате и да цените.

Хвала свима што сте са нама.  nasznak9877777777777777777

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Гости

Како се полако спремамо за прелазак на нови форум, који ће бити и много више од обичног форума, подстакнут данашим тешким расправама појединаца, уводимо једну веома интересантну опцију: игнорисање порука појединих чланова. Дакле, ако вам нечије писање смета, мислите да не пише квалитетне поруке или не желите да са тим чланом имате контакт на форуму, једноставно искористите опцију за игнорисање и све његове поруке ће бити невидљиве за вас. Онда се нећете нервирати, одабраћете теме које вас интересују и њих ћете пратити, унапређивати и давати им максимални квалитет.

Подели на овим сајтовима

4chsmu1 Још кад бисте дебаговали опцију за игнорисање одређених тема, био бих вам неизмерно захвалан, а мислим да нисам усамљен.

Nije savremenost za svakoga, niti smo mi za sve.

Ako krenemo za modifikacijama i promjenama, probudit ćemo se kao protestanti, držati za ruke i pjevati crnački bluz.

Подели на овим сајтовима

• Гости

4chsmu1 Још кад бисте дебаговали опцију за игнорисање одређених тема, био бих вам неизмерно захвалан, а мислим да нисам усамљен.

Стрпи се још мало. На новом форуму који радимо већ доста дуго и много опција су наше ауторске ће све то бити решено.

Подели на овим сајтовима

Како се полако спремамо за прелазак на нови форум, који ће бити и много више од обичног форума, подстакнут данашим тешким расправама појединаца, уводимо једну веома интересантну опцију: игнорисање порука појединих чланова. Дакле, ако вам нечије писање смета, мислите да не пише квалитетне поруке или не желите да са тим чланом имате контакт на форуму, једноставно искористите опцију за игнорисање и све његове поруке ће бити невидљиве за вас. Онда се нећете нервирати, одабраћете теме које вас интересују и њих ћете пратити, унапређивати и давати им максимални квалитет.

Извините, оче, а шта се тиме добија? Ако неко некога вређа, или спамује његову тему или поруке, шта увређени добија тиме што ОН не види те увреде или шта већ? То што он не види, виде сви остали.

Подели на овим сајтовима

Уместо ''кула и градова'' боље је радити на објективности, непристрастности, па ће се ова тоталитарност која се пројављује, између осталог и у данашњим тешким расправама, надам се повући, ако не и потпуно нестати.

Подели на овим сајтовима

Kako ne dobija - prvo ne nervira se, drugo ne odgovara na prozivke, a i ovaj drugi kad vidi da ovaj prvi ne reaguje neće nastavljati s provokacijama, jer nema smisla - meni je to super smisleno. Bolje je i jedna uvreda nego 1001 što obično bude.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

meni se npr. ta opcija ne svidja iz prostor razloga sto u relanom zivotu se mozes naci u situaciji da nekoga ne mozes da izignorises do te mere da ne cujes sta taj neko prica. I onda ili ces sa tom osobom da resis problem ilices sebe da preispitas i dovedes u red da te njena prica ne tangira.

A ovo sa ignorisanjem mi je bzv.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...