Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Хвала Оче Иване  0205_whistling

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Ајде покушајте што пре 0110_hahaha

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

ПРИВАТНЕ ПОРУКЕ тренутно не раде.

чим средимо, јавићемо о'ма.

унапред вам свима фала на разумевању и стрпљењу. :drugarstvo:

у име администрације,

Меда.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

sFun_bat 319.gif

Цитат

Тренутно не ради, али ће ових дана поново стартовати музички радио Живе Речи Утехе 2, 24 часа духовна музика.

A када ће радио почети да ради ?  0703_read

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ускоро, ускоро, имали смо техничких проблема (то се тако каже кад нас мрзи да нешто радимо).

Иначе треба нам сарадник за радио  0703_read, ко жели нека ми се јави на ПП, па ћу му објаснити о чему се ради.

Подели на овим сајтовима

Jedva cekam radio!  bliss jeeee grouphug Odmah javljajte kad pocne! hvala

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

помаже Бог,

покушавала сам да ставим неке фотографије са компјутера на  bandit ишла сам на опцију "додатне опције" па ту да ставим фотографију, али иако сам  је смањила пријавило ми је да не могу јер је нешто не знам шта попуњено и да се обратим администратору

grouphug

ето сад видјех ово техничка подршка па се сјетих да питам

поздрав

bliss jeeee

Ванда

"И кад стојите на молитви, праштајте ако шта имате против кога; да и Отац ваш који је на небесима опрости вама сагрешења ваша. Ако ли пак ви не опраштате, ни Отац ваш који је на небесима неће опростити вама сагрешења ваша." (Марко 11, 25-26)

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Најбоље је да слике постављаш преко овог сајта

http://tinypic.com/

Једноставно је и брзо. Подигнеш слику на њихов сајт и прекопираш линк који има оно IMG

Ево како треба да изгледа да бих ја подигао неку слику са мог компа:

[IMG]http://i40.tinypic.com/nqagpt.jpg[/IMG]

И ево како изгледа сада

Постављена слика

Значи, само прекопираш у нову поруку линк и то је то. Просто ки шебој  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Da li se kod nekog pojavljuje ova linija:

Notice: Undefined index: language in /home/jpoukeao/public_html/forum/Settings.php on line 34

Kod mene na vrhu strane, van okvira, na bilo kojoj temi, i to poodavno...

Ponekad kad postujem nesto, pojavi se "done" poruka, prazan ekran i ova linija gore... poruka se postuje, ali me klik ne vraca na stranu sa temom nego se pojavi ovo navedeno...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Цитат

Da li se kod nekog pojavljuje ova linija:

Notice: Undefined index: language in /home/jpoukeao/public_html/forum/Settings.php on line 34

Kod mene na vrhu strane, van okvira, na bilo kojoj temi, i to poodavno...

Ponekad kad postujem nesto, pojavi se "done" poruka, prazan ekran i ova linija gore... poruka se postuje, ali me klik ne vraca na stranu sa temom nego se pojavi ovo navedeno...

Дешава се и мени, и никад не могу нормално да се улогујем.
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...