Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Не вреди... Обрисала све, одјавила се, поново се пријавила (тражила сам нову шифру јер стару сам заборавила gringrin )... Знаш како једино успевам? Док се тема "пали - гаси" ја успем да "ухватим" страницу бр. 1 кликом на бр. 1 и онда је све у реду... 4chsmu1  У супротном стално је на другој страни и учитава се непрестано, трепери ми цео монитор...

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

За име света, тако вам монитора и дијагонале, тако вам скрол точкића и кажипрстића, докле ћете држати оне банере на врху почетне стране форума (онај велики бели део)? :) Листа активних тема треба да је закуцана на сред екрана кад се отвори страница. Само сугестија с моје стране

пс: слике ми се свиђају

ппс: логаут изгледа ради :)

Подели на овим сајтовима

За име света, тако вам монитора и дијагонале, тако вам скрол точкића и кажипрстића, докле ћете држати оне банере на врху почетне стране форума (онај велики бели део)? :) Листа активних тема треба да је закуцана на сред екрана кад се отвори страница. Само сугестија с моје стране

пс: слике ми се свиђају

ппс: логаут изгледа ради :)

потпис

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
такође, за неке поруке где сам цитиран није било обавештења

такође...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Када год покушам да направим постер на ЖРУ-у и задам неку другу боју оквира (која постоји у опцији понуде)

не догађа се , већ се оцрни и тада обзиром да сам променила боју текста добијам фелер постер-постер са грешком-

Зашто?

Хвала.

Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...