Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Ne sviđa mi se baš pretraga. Jedno vreme je na starom forumu bila loša, pa je onda to popravljeno i bila je dobra. Sada opet nešto nisam baš zadovoljan rezultatima na upisani kveri.

Moraću opet preko googla da tražim po forumu. :(

Inače mislim da ne bi trebalo da vraćate čat u okviru foruma, već da članovi koriste neki od postojećih free čatova ako hoće da pričaju.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

ok je novi izgled foruma samo mi fali opcija "nazad na vrh " ,a kad prebacim na zru skin onda mi smeta sto kad se neko citira nije posebno uokvireno kao sto je bilo 

ima li nade da se to sredi ? :(

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Ovo je samo privremeni izgled, bice sredjeno ovih dana... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Гости

Радимо на свему томе... сређујемо блогове, слике... биће много више интеракције... сада сте у периоду транзиције па морате да се стрпите :)

Подели на овим сајтовима

Перса, on 14 Nov 2012 - 15:14, said: Да ли ће мој налог и даље бити мој, моје групе, приступ . Мени само измена Елек адресе треба а тамо се наводи прекидање и морам поново да се региструјем--- Ауууууу emoticon-looney-toons-006.gif Компликовано и опасноsmiley-sad006.gif! Шта ми саветујеш увекзелени? Ja sam menjao e-mail pre neki dan. Samo ukucaš novi e-mail koji hoćeš da koristiš, tvoju lozinku ovde i onda te forum automatski izloguje i pošalje ti na novi mail koji si navela aktivacioni link na koji treba da klikneš da potvrdiš promenu mail-a. Iza toga se samo normalno uloguješ sa koris. imenom i lozinkom i to je to. Nema nikakvog prekidanja i nove registracije...

Хвала!

Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук.

Подели на овим сајтовима

Logout уопште не ради! 

Кад се кликне на одјави се он се као одјави, прикаже неулоговану страницу, али чим се браузер (chrome) угаси и поново упали, опет сам логован. 

Једини начин да се излогујем јесте да обришем кукије.

Ево и ово пишем након што сам кликнуо на одјаву. Само ме је са чета одјавио

Подели на овим сајтовима

Logout уопште не ради! 

Кад се кликне на одјави се он се као одјави, прикаже неулоговану страницу, али чим се браузер (chrome) угаси и поново упали, опет сам логован. 

Једини начин да се излогујем јесте да обришем кукије.

Ево и ово пишем након што сам кликнуо на одјаву. Само ме је са чета одјавио

Исти случај и код мене. Данима је тако, смара ме да бришем кукије сваки пут.

Подели на овим сајтовима

Извин`те,  шта је са темом "Лоза Св. Симеона Мироточивог у Хиландару"? Кад уђем поблесави ми монитор, непрестано се учитава или шта већ... .smesko.

Хвала 138999

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...