Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Ја имам јаку машину и велики монитор и хоћу да се укључе све опције које нуди овај форум.

Шта ме брига што некоме успорава. Нека укључи верзију форума за мобилни телефон, па му неће ништа кочити.

Ако се не користе и не приказују те опције које могу на ИП Борду, онда прелазак на њега није имао никакве сврхе.

:cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: 0501_music 319.gif

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Imas dole levo na dnu te dve opcije, osnovna tema je prva odozgo na listi...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Sve mi se teško otvara,pogotovo postovi jutjuba kao i slike...

Stranicu mi otvara ,ne na poslednju poruku,već prvu na strani,sve je nabudženo da izvinite na izarazu,mnoštvo podataka sitnim slovima,sav se naprežem,da pohvatam ,gde je šta,stranice postova su preterano duge,mnogo nepotrebnog razmaka ,sve u svemu ,žalim za starim demode forumom... not_i

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

ОК, хвала. За језик сам успео, али нема основне теме. Понуђено је само четири ЖРУ теме.

Sad vidim da je ova ovde ujedno i osnovna... nije mi bas jasno, pitacu mikorista... .mislise.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Sad vidim da je ova ovde ujedno i osnovna... nije mi bas jasno, pitacu mikorista... .mislise.

Ево шта ми је конкретно проблем. На почетку, кад је тек постављен нови форум, била је она основна плава тема као што је на форуму B92. Када форуму приступам с мобилног, то бива аутоматски препознато и учита се мобилна варијанта. Тема на мобилном форуму је изгледа некако зависна од теме на ”нормалном” форуму. Када је ова ЖРУ тема убачена, мобилни форум је ”изабрао” неку тему која нема бројеве страница топика у листи (нпр.) непрочитаних топика, па не могу да кликнем на последњу страну, него ме овек баци на прву, а онда опет нема бројева страница, него само дугмићи ”претходна” и ”следећа”, што је баш зезнуто ако тема има 30 страна. Док нисте убацили ове ЖРУ теме, тема на мобилном је била лепа и прегледна. Мени ова на компу у суштини одговара, али не знам да ли је могуће да на компу оставим ову, а на мобилном изаберем стару.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Чекај, можеш ли да користиш ону мобилну верзију форума? Она је одлична, ја је користим на мобилном. Све се лепо види, лака је и једноставна.

Подели на овим сајтовима

Чекај, можеш ли да користиш ону мобилну верзију форума? Она је одлична, ја је користим на мобилном. Све се лепо види, лака је и једноставна.

”ЖРУ МОБИЛНИ”? Ако је та, пробаћу после, па јављам.

Подели на овим сајтовима

Jeste, ta je...

Подели на овим сајтовима

Ево у чему је проблем. Овако је мобилна тема на почетку изледала (приметите бројеве):

20110902142152.jpg

А ово је нова тема:

20110921230413.jpg

Лепша је, али нема више бројева страница. А када се уђе у неки топик, опет нема бројева страница, већ само Next и Prev.

20110921230446.jpg

Да ствар буде гора, често ме баци на прву страну топика уместо на последњу (немам појма зашто), па морам да се убијем од кликтања (тапкања) док не дођем до последње стране.

Подели на овим сајтовима

Zasto se citati u postovima skoro uopste ne vide, a vazni naslovi (foruma, podforuma, nov sadrzaj) jedva naziru...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...