Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

оче, ово је одлично... algabacaju

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Гости

Тако је, а премијум скин ће да имају само они који су регистровани.

Иначе, имамо још много изненађења, али ћемо мало да одморимо :) Слава Богу па су људи који овде себе несебично дају огромни креативни вулкани.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Пређите на Operu. Ја идем преко Opere, све отвара као муња брзо, без икаквих окретања. Иначе, размишљамо о свему што говорите, али мислим да то није проблем до сајта већ до Вашег броузера.

Подели на овим сајтовима

Пређите на Operu. Ја идем преко Opere, све отвара као муња брзо, без икаквих окретања. Иначе, размишљамо о свему што говорите, али мислим да то није проблем до сајта већ до Вашег броузера.

Опера је стварно и више него одлична за сајт!

Ја сам, данас прешао на њу, иако ми Мозила није правила неке веће проблеме, осим кад скролујем, онда је помало сецкало.

Подели на овим сајтовима

само док не одморите ако могу нешто да кажем .smesko.

премијум скин је одличан ,само кад се отвори НОВ САДРЖАЈ ,теме које смо већ прочитали једва могу да се прочитају ,кад би само била мало тамнија та слова ако може ,или да ја набавим лупу 3111111 4chsmu1

оне теме које нису прочитане су уоквирене и лепо се виде ( за њих ми не треба лупа ) 4chsmu1

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да, још га сређујемо. Хвала на примедби. То су детаљчићи који ће се средити без проблема. Просто, са овим скином смо хтели најпре да угодимо свима а најпре онима којима јеи посвећено ово место: Православних хришћанима.

Подели на овим сајтовима

није лепо ,него је прелепо ,свака част свима који су радили на старом новом форуму 1000000001010 '

и смајлији су сређени,не отвара се нова страна него се иде на стрелицу 1000000001010

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

...

Ako je od pomoći, primetio sam da se neki animirani gif-ovi avatari, neprestano učitavaju: piše loading, pa izvrti animaciju, pa opet loading, pa izvrti animaciju, i tako u krug, mada to sam primetio pre par dana pa možda ste to i sredili

...

u stvari nije, to je samo zelenizub : photo-4839.gif

stadaradim ups

Подели на овим сајтовима

u stvari nije, to je samo zelenizub : photo-4839.gif

stadaradim ups

Pre bi bilo "zelena papričica". Mogao bi da menja nik ako nije do sada, ima fore do nove godine a posle, kako Bog da.

Meni je sve ok iako još nisam savladala sve opcije ali ima vremena, rok je do Božića. Uživam u mojoj transparentnoj vizuri samo još da se doradi.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...