Jump to content

Афлатоксини свуда око нас!

Оцени ову тему

Милан Б

Препоручена порука

@@Zeebedee,

На кога мислите кад кажете форумски радикали? Уосталом, да ли пољ. инжињер треба и мора да буде упозна са процесом прераде млека.  Кад смо јутрос отворили штампу питали смо се шта да једемо и пијемо. Искрено, мука ми је од пребацивања лопти.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Lako je prepoznati forumske radikale na svakoj temi koja se tice politike na forumu. uostalom vrati se unazad par strana pa procitaj .

Inzinjer poljoprivrede svakako moze biti bolje upoznat sa ishranom stoke ( ne preradom mleka) od jednog robijasa i lopova.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Ala se forumski radikali trude da odbrane lopove sa vlasti koji pokusavaju da prikriju skandal. Ladno su idioti mesali zdrav i zarazen kukuruz " da ublaze nivo otrova". I naravno sve pokusali da prikriju na samo njima radikalski nemusto.

I naravno sta zna jedan inzinjer poljoprivrede (Jesic) pored ekonomiste robijasa ( Knezevic zvani ops otkud mi ovih 160 000 evra u kasi).

pa to moze da se odradi ako se radi kako treba tj da bude homogena mesavina, ovo sad nema veze sa homoseksualcima :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

@@Zeebedee,

Свакако као инжињер је требао да зна шта ће се десити и да предузме мере. А за овај израз "форумски радикали" пошаљите ми приватну поруку.

Подели на овим сајтовима

Svako mesanje zarazenog i zdravog kukuruza u svakoj normalnoj drzavi bi dovelo ne do ostavki vec do zatvorske kazne; na oju je istina nas ministar vec navikao.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

svasta, pa postoji procenat aflatoxina koji sme da bude, kad napravis mesavinu da bude do dozvoljene granice sve je normalno

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

svasta, pa postoji procenat aflatoxina koji sme da bude, kad napravis mesavinu da bude do dozvoljene granice sve je normalno

А што лепо не бацити покварен кукуруз и не мора да га буде уопште. Па ће кад буде на губитку ,тај који је складиштио, следећи пут да га складишти како треба.

Подели на овим сајтовима

ne radi se o skladistenju, nego je zbog suse pogodjen veliki procenat jos na njivi, ako se baci nece biti dovoljno hrane, tj. moralo bi da se uveze, a sve drzave su pogodjene susom, moglo bi to i da se plati ako bi imalo i uopste od koga da se kupi, al bi se onda platio i danak u robovanju MMF-u

a taj pokvaren kukuruz uopste i ne izgleda kao pokvaren, izgleda normalno, stim sto ima veci procenat aflatoxina koji se ne vide golim okom, kad se lepo pomesa sa zdravim hopalaaa ko nov :lol:

Подели на овим сајтовима

Oni nas zavitlavaju u najvece a sta ce da iskoci videcemo. Bas sam gledala pravilnik o kvalitetu zna za ishranu stoke.Sad lepo nek plate stetu kad se prave pametni.

Подели на овим сајтовима

Pre jedno mesec dana sam jeo baklavu i posle popio casu mleka. Posle jedno sat vremena poceo sam da osecam neku tezinu u stomaku koja se postepeno povecavala i tako posle jedno cetiri sata sam vec imao uzasne bolove i povracao vise od 10 puta tog dana ..sad znam zbog cega je..,

Ministar poljoprivrede je bio krivicno gonjen zbog korupcije dok su bili izbori i sve...kad je usao u vladu krivicna poternica je otpala...inace covek je mason http://forum.srpskinacionalisti.com/viewtopic.php?t=26789&p=536437

Svetska vlada preko svojih ogranaka , masona i drugih sprovodi svoj plan za masovnu depopulaciju.

Подели на овим сајтовима

Pre jedno mesec dana sam jeo baklavu i posle popio casu mleka. Posle jedno sat vremena poceo sam da osecam neku tezinu u stomaku koja se postepeno povecavala i tako posle jedno cetiri sata sam vec imao uzasne bolove i povracao vise od 10 puta tog dana ..sad znam zbog cega je..,

Ministar poljoprivrede je bio krivicno gonjen zbog korupcije dok su bili izbori i sve...kad je usao u vladu krivicna poternica je otpala...inace covek je mason http://forum.srpskinacionalisti.com/viewtopic.php?t=26789&p=536437

Svetska vlada preko svojih ogranaka , masona i drugih sprovodi svoj plan za masovnu depopulaciju.

Ајде да зажмурим на једно око за ове масоне. Ако је неко корумпиран нек лети али немо да нас обмањује како му се ћефне.

Подели на овим сајтовима

smej.gif smej.gif smej.gif

Подели на овим сајтовима

Nisi povraćao od toga, budi siguran. A baš su aflatoksini odličan primer kako sama priroda, bez ikakve svetske vlade i koka kole, uspeva da proizvede najjače toksine. To bi trebalo ljudima da bude pouka da ne dele hranu na prirodnu, veštačku, organsku, GM, već da sude o svakom konkretnom proizvodu pojedinačno, racionalno i hladne glave.

Подели на овим сајтовима

Da si pojeo jedan troulgic ne bi ti nista failo, ali ovako posto si jeo (nesvrseni glagolski vid) ko zna koliko si se natovario. Od pleha baklave zna i meni da se slosi. :D

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...