obi-wan Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 prepodobni muskarci oprostite ,zao mi je sta vas nisam upoznala u zivotu ,verujem da ste vi jako iskreni oprostite mi molim vas ako sam vas uvredila ali ja nisam mislila samo na musko zenski odnos 1319_womens mozda niste dobro procitali napislala sam i da li smo mi uopste iskreni ako ste pogresno shvatili ,zao mi je ,mada bi mogla da dodam jos neku obi-wanovu recenicu 1408_love A ko kaze da smo prepodobni? Vidis kako ti u stvari razmisljas u zatvorenom sablonu, i sve sto se ne uklapa u tvoj kalup odbacujes sa cinizmom (ocekujem novu rekaciju po istom tom sablonu 0102_laugh )... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 Приметио сам да, рецимо, у неким "вишекритеријумским прорачунима" или расуђивању које захтева израженију интуицију жене лакше долазе до исправнијег закључка. Чак имам утисак и да су ту супериорније од мушкараца. О да, жене имају екстремно развијену интуицију. Ми смо за то тоталне незналице. Зато и ови момци са почетка теме неће имати пуно успеха... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 Ja nisam momak... 0102_laugh "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 Ето видиш... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 Зато и ови момци са почетка теме неће имати пуно успеха... Ја бих сад требао да питам: "У чему?", пошто је прича поприлично уопштена, и нејасна је природа мотивације и хтења. Као и ово твоје претходно. Право питање је колико смо зрели. Зрела особа не дозвољава себи да дође у ситуацију да буде присиљена на неискреност (друго је када свесно не желиш да нешто откријеш). И ту године нису претерано битне. Мислим да зрелост, ако си под тим подразумевао искуство, стечена знања итсл. нема нарочит утицај на то у какву ћеш ситуацију доспети. Као што не мо'ш ући два пут у исту реку. Све тече све се мења, а зрелост је ту ирелевантна. Остајеш богатији за искуство... у сваком случају. Питање "Колико смо зрели?" важи, рекао бих, само за ситуације у којима имамо контролу. А те су јако ретке. Или у нашој моћи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 То је мала шала, нема љутиш... Под "зрелост" нисам мислио на искуство, него на уравнотеженост, одговорност и слично. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 То је мала шала, нема љутиш... Хех, свашта... Под "зрелост" нисам мислио на искуство, него на уравнотеженост, одговорност и слично. Опет и то... кад мало боље размислиш, ал' ајде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 Ма ја то брате све уопштено, неизлечиви теоретичар. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 Kakvo katastrofalno rezonovanje... najiskrenije sam zgranut ovako jednostranim razmisljanjem... Ali opet, zensko je to, trebalo je da ocekujem... greengrin veruj mi i ja sam zgranuta tvojim jednostranim razmisljanjem ali koga je jos briga za to mogao si bar pazljivije da procitas sta sam napisala i sta sam pitala vi ste samo bili primer koji me je poveo na razmisljanje da li smo iskreni i ne samo u musko zenskim odnosima bas mi je zao .... mozda bi ja trebala da budem malo manje iskrena i bez ikakvog cinizma ti kazem oprosti mi ako sam te povredila a da si dovoljno rekao o sebi -jesi ,kao i ja o sebi oprosti није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 Он са својих 23 је још увек на тестостеронском шоку. А при том нити има искуства да говори у име свих мушкараца нити има памети макар да сагледа своју мисао из више углова пре него што је испали. То што ти његову мисао сматраш најистинитијом доста говори о теби. Пођи само од тога да су мушкарци између осталог и очеви... ja znam da su muskarci izmedju ostalog i ocevi bas si to lepo rekao izmedju ostalog su i ocevi to dosta govori o tebi није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Шта је то по Вама? Често се нечега бојим, највише онога што мислим и осећам, али када то себи признам или још боље искажем, осетим мир или стабилност Док год се нешто на силу "осећа" и "мисли" човек је некако угушен Кад се ствари изнесу вербално или некако другачије, чак и најгоре да су, некако се човек ослободи Да ли има нешто што се себи признали па Вам је лакнуло? DYNABLASTER, Биљана, Милан Б and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Познат ми осећај.Наметнута мржња према некоме ме гушила, просто ме изједала.Кад сватих дато није "моје" баш ми је лакнуло. Али,та истина ће повредити ближње; држим језик унутра. Лицемер? За тепање? DYNABLASTER, YOKA and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Да ли има нешто што се себи признали па Вам је лакнуло? Da, obično su to životne situacije, tj. životne (ne)prilike! Koliko god da od njih bježim ili ih pokušavam, na neki način, skriti, uvijek bude lakše kad ih shvatim i prihvatim takve kakve jesu i nastavim dalje! Јадранка-Дервента, Драгана Милошевић, DYNABLASTER and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Познат ми осећај.Наметнута мржња према некоме ме гушила, просто ме изједала.Кад сватих дато није "моје" баш ми је лакнуло. Али,та истина ће повредити ближње; држим језик унутра. Лицемер? За тепање? зашто за тепање ? себи кад човек призна било мржњу или страх, љубомору, бес......некако се отчепи људи који живе у складу са собом и искрено иду за оним што желе су углавном смирени и стабилни некако сам покренуо ову тему јер сам приметио да сам склон да себе лажем, тачније гушим да не признам неке ствари које ме муче, и још више да не признам себи шта волим! и шта ми се свиђа а то што ми се свиђа је пре свега однос према себи, однос љубави и поштовања према себи.... однос звани "себи желим све најлепше" а и оне наведене гадости које ме муче понекад, и то кад себи признам опет ми је лакше и тек онда могу да вежбам исправку и промену Милан Б, YOKA, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 27, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2013 ..ја сам увек за искреност...и према себи и према другима...не знам зашто људи избегавају искреност?...ако Господ зна твоје мисли, па зар је важно шта ће мислити један човек...углавном наступам искрено према сваком....једино могу нешто да прећутим....али ако говорим, онда нема фолирања...мислим да својом искреношћу брже и лакше откриваш какви су људи....сами се покажу....што пре, тим боље.... ...такође и себе стално анализирам, преиспитујем, тражим одговоре...све лакше сама себи признајем своје недостатке.... YOKA, Драшко, javor and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука