JESSY Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Могу да пишем данима, али ми није лако ако се не римује, а ако се римује, ја то постављам на свој блог .smesko. Овако ми је мало теже, без обзира што има пуно тога .smesko. па, ето, пробај нешто мало...колико можеш....мало је мушкараца који пишу о својим осећањима... Јесењин је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 па, ето, пробај нешто мало...колико можеш....мало је мушкараца који пишу о својим осећањима... Пробаћу .smesko. Налетеће ми инспирација сада када видим да имам подршку .smesko. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 не мора Владо да се лепо пише....важно је бити искрен ... Ух, где то да тражиш,па то је још теже. Шалим се, али нисам ти ја нешто за показивање емоција, шта ћу није ме нико никад учио. Ал могу да вам делим амине док их не истрошим . мирођија, YOKA and zlata је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Ух, где то да тражиш,па то је још теже. Шалим се, али нисам ти ја нешто за показивање емоција, шта ћу није ме нико никад учио. Ал могу да вам делим амине док их не истрошим . тачно....то је још теже....али у томе и јесте поента....да победимо себе.....још ако те нико није учио и нико безусловно волео и давао ти то до знања....али, у томе је твој подвиг још већи....и зато, just go ahead! YOKA, zlata and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 "Sposobnost za ljubav pripada dusi" ...a tako malo ljudi to danas zna......privlačnost ljubavi је neograničena... “Govoriti o ljubavi, to je već pomalo voleti...”, kaže Jovan Dučić. ...јер љубав је сила безгранична, која нас је све изнедрила и донела на свет.... keka, Јесењин and zlata је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Одлучио сам да прекинем ћутање, па шта…Она још спава. Искрадам се полако из кревета и на прстима одлазим до купатила. Онда силазим до подрума и бирам десет најлепших, сувих паприка са низа који виси одмах поред полице. Чистим их од петељки, па перем испод млаза топле воде, а затим стављам у омању шерпу да се десетак-петнаест минута кувају. За то време сецкам празилук, да се разумемо, што ситније то боље, и стављам га у чинију, ону плаву са црвеним цветићима. Проверавам паприке и поклапам шерпицу. Још мало и биће таман како треба.Палим цигарету испред отвореног прозора. Тајминг је одличан – једна дрина без филтера је довољна да паприке омекшају. Већ почиње да се осећа онај чаробни мирис сувих, прокуваних паприка. Затварам прозор, гасим цигарету и почињем да сецкам паприке. Опет важи правило – што ситније то боље. Труле делиће обавезно одстранити, понављам у себи. Ето, готово…Виљушком мешам празилук и паприке, додајем мало соли и уља. Проверавам укус. Добро је. Опрезно, много соли може да упропасти и обезвреди сав уложени труд.Е, а сад иде оно најбитније, оно без чега све ово нема смисла. Тучком, дуго и стрпљиво, гњечим припремљену масу. Не питајте колико дуго, реч је о љубави. Тако… Чинију… да, ону плаву са црвеним цветићима… стављам на сред трпезаријског стола. И малу виљушчицу. Савршено. Примећујем да се и боја столњака слаже се са нијансама салате. Случајност?Опет палим цигарету и кувам две кафе. Време је. Укључујем ТВ. Чујем њене кораке. Да, застаје крај стола. А онда улази, узима шољицу кафе са сточића и каже: „Волим те.“ Д. Јaњић zlata, Јесењин and Ljubičasta је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 ...Važno je možda i to da znamočovek je željen tek ako želii ako celoga sebe damotek tada i možemo biti celi... Antić ''...Da je bila ljubav života, shvatiš tek kad se otkine od tebe. Dok si u njoj, ne razmišljaš, samo voliš...a kad je izgubiš, znaš da je to bilo ono zbog čega si živela. Prosto, znaš. I ono zbog čega ceo tvoj život ima smisla. A bez čega- ne bi imao...'' zlata је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 "Sposobnost za ljubav pripada dusi" ...a tako malo ljudi to danas zna......privlačnost ljubavi је neograničena...“Govoriti o ljubavi, to je već pomalo voleti...”, kaže Jovan Dučić. ...јер љубав је сила безгранична, која нас је све изнедрила и донела на свет.... OVO JE TAAAAAAAKO MOĆNO JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Istopila sam se skroz uz Džesi i njene paprike i šerpe i ogromnu ljubav i antića...pretvorila sam se u šećer..evo kuvam kafu za tebe draga Džesi JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Za smeh je, pre svega, potrebna iskrenost, a zar ima iskrenosti kod ljudi? Za smeh je potrebna nezlobnost, a ljudi se najčešće smeju pakosno.Iskren i nezloban smeh znači veselost, a zar ima kod ljudi u današnje vreme veselosti i umeju li ljudi da budu veseli? Veselost čoveka je najvidnija crta njegova, koja ga najviše odaje. Jedan karakter dugo ne možete upoznati, ali čim se čovek bar jedanput nasmeje sasvim iskreno, pokazaće vam se njegov celi karakter odmah kao na dlanu.Samo čovek vrlo visokog i vrlo sretnog razvitka ume da bude veseo i da zarazi druge, to jest neodoljivo i dobrodušno veseo. Ne govorim o njegovom umnom razvitku, nego o karakteru, o celom čoveku. Na taj način, ako želite da prozrete čoveka i da upoznate njegovu dušu, ne posmatrajte kako ćuti ili kako govori, ili kako plače, ili čak kako se uzbuđuje plemenitim idejama, nego bolje da pogledate kako se smeje. Ako se dobro smeje, znajte da je dobar čovek.Ja zato dobro znam da je smeh najsigurnija proba duše. Pogledajte dete: jedino deca umeju da se dobro smeju do savršenstva i zbog toga i jesu privlačna. F.M. Dostojevski YOKA је реаговао/ла на ово 1 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=WYGFNjEL7Jw&NR=1 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 uživam kada mi se nešto svidi pa mogu da dam kompliment jupiiiiiiiiii "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 volim nogu na koju sam ustaovolim i drugu nogu na koju sam ustaovolim čašu vode koju sam popiovolim cigaretu koju sam popušiovolim dugme na daljinskom koje sam pritisnuovolim kafu koju sam skuvaovolim prvi patiku koju sam uzeovolim i drugu patiku koju sam uzeovolim kvaku na vratima koju sam uhvatiovolim zgradu u kojoj živimvolim prvi nalet vetra koji me poljubi kad izađem iz zgradevolim prvog komšiju koji mi uvek kaže “dobar dan”volim i drugog komšiju koji uvek sedi u svojoj bašti i čita novine ali me nikad ne primetivolim stanicu na kojoj čekam autobusvolim šumu sa klupama u koju sam došaovolim leptira koji me je izmisliovolim travu koju sam zgaziovolim onaj metar neba u koji sam se zagledao, izgubio pa vratiovolim odeću koju sam obukao tog danavolim vreme koje sam proveo u šumivolim put kojim sam se vratiovolim tepih na kojem sam sedeovolim papir po kojem sam pisaovolim telefon koji zvoni jer znam da je to onavolim njen glas jer mi govori da dolazivolim iščekivanje pred njen dolazakvolim vrata koja otvaram jer znam da će ona biti iza njihvolim naš hod prema mojoj sobivolim blizinu pri kojoj smo sedelivolim njene oči koje su flertovale sa mojimvolim njene ruke koje su držale mojevolim vino koje smo popilivolim poljupce koji su se desilivolim njen parfem koji je nosila te večerivolim njena ramena koja sam maziovolim njenu kosu kroz koju su moji prsti prošlivolim pozu u kojoj smo zaspalivolim san koji sam sanjaovolim tebe koju sam upoznaovolim tebe koju sam zagrliovolim tebe koju sam poljubio. M.N. Ljubičasta, Resistance is futile and JESSY је реаговао/ла на ово 3 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 koliko se slatko nasmejem jednom anononimcu, a mojoj velikoj ljubavi...volim ga zbog reči koje su životvorne..živim u njegovoj bajci..kao mali uljez...ne zna on ništa o meni..ali ja ga i dalje obožavam... YOKA and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Ја сам квариигра, и дошла сам само да Вам скувам једну јаку, црну без шећера... "Волим те, али ти то никада нећу признати" З.С. zlata and YOKA је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука