distancirana Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 "....I da imam dar prorostva,i znam sve tajne,i sve znanje,i da imam svu veru da i gore premestam,a ljubavi nemam,NISTA SAM..." Arsenija and zlata је реаговао/ла на ово 2 "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Srela sam jednog čoveka i zaljubila se u njega. Zaljubila sam se iz jednog jedinog razloga: od njega ne očekujem ništa... Znam da ću za tri meseca biti daleko, on će biti samo sećanje, ali neću uspeti da živim bez ljubavi; bila je to moja granica... Volela bih da za njega uradim ono što je on uradio za mene. Mnogo sam razmišljala i otkrila da nisam ušla u kafe slučajno; najvažnije susrete duše dogovaraju mnogo pre nego što su se tela videla. Uopšte, ti susreti dešavaju se kada stignemo do naših granica, kada nam je potrebno da emotivno umremo i vaskrsnemo. Susreti nas čekaju – ali mi u najvećem broju slučajeva izbegavamo da se oni dese. Uradi ono što će te učiniti srećnom i ne oklevaj puno...uživaj u ljubavi ona je beskonačna keka је реаговао/ла на ово 1 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 и није ти нека фора....да нам квариш тему.... Reko malo da dodam nešto s muškog aspekta... evo neću više. "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=lGUgYqwUTBo zlata је реаговао/ла на ово 1 "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Reko malo da dodam nešto s muškog aspekta... evo neću više. ако постоји неки лепши мушки аспект, може..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Ne postoji, realno... "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 ако постоји неки лепши мушки аспект, може..... Džesi ako mu je to iz srca, nema veze, trudi se da vidiš istinu i u tome, a evo i ljubavi odmah posle istine...ja volim ljude i njihove ćude hihihihihiihi... JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 lude... "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 daj šta će piti cela ekipa može i kafa za sve , ko hoće Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Vetrenjačice, mačkice, don kihote svaki dan u sebi govorim AKO LJUBAVI NEMAM NIŠTA SAM...na milion načina...i što više dajem,više dobijam..kao eliksir Драшко and distancirana је реаговао/ла на ово 2 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 ”Ovo je jedna od najpoznatijih optičkih iluzija na svetu. U slobodnom prevodu, zove se “Supruga i tašta”, a često je zovu i “mlada i stara žena” ili “devojka i starica”. U zavisnosti od načina posmatranja, na ovoj iluziji mogu da se vide dve žene, stara i mlada. Postoje razna tumačenja, da ljudi koji su mlađi duhom najpre ugledaju devojku, a stariji staricu. Ili da staricu prvu primete pesimističniji, skeptičniji i oprezniji ljudi, a devojku optimisti i vedriji." Oво је фантастично! И тема и коментари, немам речи... толико живота ... JESSY and zlata је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 ако постоји неки лепши мушки аспект, може..... LOL sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Hvala, Zorka, Zorule...drago mi je da ti se sviđa...sva ljubav teme samo za tebe JESSY and YOKA је реаговао/ла на ово 2 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Мислим у оригиналу ова тема треба да гласи: "А сад нешто сасвим другачије" ... ако се мислило на пајтоновце... .smesko. zlata је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Прошле године, август је био, ишао сам до центра по неке књиге и у близини моје улице сам видео једну девојку. Нећу сада да је опишем, мислим на изглед, схватићете како изгледа по томе што сам написао. Тада је нисам познавао, али пар дана после тога, сасвим случајно се сретнемо на једном месту и... Није се ништа десило. Мислим, нисам ни покушавао ништа јер је 10 година млађа од мене, али смо постали јако добри другови и ја сам јој написао нешто. То ћу сада да поделим овде са вама. Неко је можда већ и прочитао на оном другом месту, али они који нису, могу сада овде. Сећам те се.Видео сам те на станици, чекала си воз ка кући. Бела хаљина, тек изнадколена и твоја смеђа коса како ветар је носи. Држала си књиге у руци.Окренула си се, али ниси ме видела.Ја сам журио негде где нико не иде... Ни сам не могу да се сетим где?Пројурио сам, али сам те упамтио. Од свих уморних људи, сивила ибезличности, лако ти је било да зрачиш.Ма сијала си!Сањао сам те те ноћи. Није било тешко. Покривен преко главе склопио самочи и видео те. Онакву, исту као на станици где си чекала воз ка кући...А заправо ја ни не знам где си ишла? Не знам ни да ли те неко чека и да ли си ти нечија?Не знам да ли те неко воли и да ли ти волиш некога?Ма то ни није моја ствар, али... Убија ме машта.Сам себи постављам милион питања, а одговор ја не могу да дам.И ако те сретнем поново некад, само ћу проћи. Не сумњам да жеља за тобом ће бити још већа...Али нека.Можда је и боље да не знаш да си нечија срећа. zlata, Arsenija, Silence and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука