Jump to content

Форум или ФБ

Оцени ову тему

Баба

38 члановâ је гласало

1. 1. Форум или ФБ ?

• Форум - јер ја сам стара гарда
      20
    • ФБ - јер се брже долази до пријатеља
      2
    • И једно и друго
      16

Препоручена порука

Присутан сам и тамо о вамо , али некако ми ФБ делује неозбиљно , као сликовница за забавиште , а тако се и људи понашају тамо. Приде нема правила па којекакви манијаци дозволе себи да се понашају .

Дакле какви су ваши утисци , шта је боље по вама форум или фб и где сте присутнији?

Подели на овим сајтовима

pa još malo da se doradi forum sa nekim opcijama i bataljujem fb

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

И ја сам присутна и тамо и овамо, али више овамо.

На фб су ми пријатељи из дјетињства и школских дана, па родбина, па неки новији пријатељи, радне колеге...људи свих профила. Ту прочитам најновије вијести из "земље и свијета" и онда се пребацујем на форум и уживам.

Хвала вам, пријатељи с форума, помало примјећујем да сам другачија особа (у позитивнијем смислу) од кад се дружим с вама.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

• Гости
pa još malo da se doradi forum sa nekim opcijama i bataljujem fb

Које опције? Искрено, нема шта нема... све што смо могли смо уградили :) али можда нам је нешто промакло.

Подели на овим сајтовима

Форум је одличан, само ми недостаје још један ефекат да употпуни доживљај:

подешавајућа провидност (transparency) порука, тако да може да се назире и позадина.

Када би то наместили, и повећали број позадина (можда ставити и да се смењују сваког дана), било би одлично.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ja kad se nakačim ko smrt na babu :), samo sam na forumu (ovom), í baš mi nekako prija da budem ovde (postala sam mladja, lepša i

mršavija...) :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Форум више него фб

ФБ је мало неозбиљан ко што рече Жекс, користи ми за поруке, понеку новост, али је превише "јаван" за мој укус

Овде се научи, поучи, одахне, подели.......само фали да се попије по нека ;)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Форум и фејсбук су две различите ствари. Иначе једини форум на коме сам активан је ЖРУ. Форуми су досадни јер те увлаче у бесконачне дискусије које ти само одузимају вријеме. Тако да комуникација са људима јер форум тако омогућава нимало ми није интересантна. Тако да сам овдје на жру не због форума, већ због самих људи који ми пријају, ојединих одабраних дискусија у којим узмеме учешће, и у границама је довољнога. 

Фејсбук је опет другачији концепт, чешће се врти око кратких порука, статуса, слика итд. Ако неко дави са глупим порукама, сликама итд..лако га блокирам да ми се ништа не појављује његово. Тако се може филтрирати сав садржај који не желим да видим. Иначе са неким људима преко фејсбука сам у контакту са којим не могу бити на форуму. 

Тако не преферирам ниједан медиј, већ сваки користим према датој потреби. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Које опције? Искрено, нема шта нема... све што смо могли смо уградили :) али можда нам је нешто промакло.

grupni chat..ako ima...recite mi i eto

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

Форум је одличан, само ми недостаје још један ефекат да употпуни доживљај:

подешавајућа провидност (transparency) порука, тако да може да се назире и позадина.

Када би то наместили, и повећали број позадина (можда ставити и да се смењују сваког дана), било би одлично.

То је колико се сећам био некада... Можда пре две године или тако нешто, нека ме неко исправи...  Исти као овај ЖРУ скин + подешавање...

.

..

...

Подели на овим сајтовима

На фб се играм а овде се осећам корисном и при том још и учим. .smesko. .Форум ми личи на велику породицу.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Много више времена проводим на форуму. Што се тиче изгледа, изглед ми и није толико битан колико садржај.

Сада сам се већ навикао и знам где шта стоји, па могу лако да пронађем. Још само пар ситница да савладам, а и овде су људи људскији и човечнији.

Тамо одем због пар пријатеља, па на брзину прелетим нове објаве и то је то. Као што рече Жељко, има много манијака на фејсу. Ја сам се уверио да има женских, којима је морал на минимуму и те њихове поруке и понуде су ми се одавно смучиле. Нисам ја лак мушкарац.

Подели на овим сајтовима

Нисам ја лак мушкарац.

Да ли је могуће да имаш 100кг ?!   :D

.

..

...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...