Jump to content

Посланица о правом пријатељству

Препоручена порука

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1323388931' post='540409]

крадеш па садиш ноћу, а? greengrin greengrin greengrin

шалим се, ово ми је и била намера, само нисам знао кога ћу да упецам .hvala.

елем, мој коментар је да у клипу постоји разлика у искрености.

не нечија неискреност, него разлика.

а разлика се огледа у одређеној ствари ... а сви ћете другачије одговорити у следећем пасусу, иако сте већ одговорили на теми.

ако личност сведемо на телесност, рекао бих да никако не може мушко и женско да буде пријатељ.

ал ја волим терам људе да размишљају, а поготово да задирем у табуе и да чачкам осињаке, па хајде овако: јел неког привлачи сестра, тетка, мајка, брат, стриц, отац, итд?

у чему је разлика, има привлачних и паметних међу родбином па смо словесни да се не мешамо тамо?

:-[

priznajem ukrala sam

ja mislim da muskarac i zena mogu da budu prijatelji dobrodosli

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Pogano, a Kain i Avelj koga su oni zenili greengrin

Pa Kain je otisao u neku zemlju i tamo se ozenio (nemam pojma koju). To je samo dokaz da je bilo ljudi i pre Adama i Eve, i da ne ispadne da izmisljam-rece mi to jedan teolog odavde.

Sigurno nisu pravili decu sa Evom, to je bas pogano.

Подели на овим сајтовима

Pogano, a Kain i Avelj koga su oni zenili greengrin

Bukvalisto :P
  • Волим 1
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Pa Kain je otisao u neku zemlju i tamo se ozenio (nemam pojma koju). To je samo dokaz da je bilo ljudi i pre Adama i Eve, i da ne ispadne da izmisljam-rece mi to jedan teolog odavde.

Sigurno nisu pravili decu sa Evom, to je bas pogano.

Nisu sa Evom, ali sa svojim sestrama jesu jer kaze i pozive Adam 900 godina radjajuci sinove i kceri.
Подели на овим сајтовима

Tema je ipak nešto drugo,ali kad Griša uleti odmah su tu bukvalna tumačenja biblije,sledeći post će već naginjati ka kreaciji sa blagim osvrtom na evoluciju... 0205_whistling

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Od malena nas uce da je to pogano. Evolutivni mehanizam-ne privlace nas da se ne bi radjala degenerisana deca. Mada ime raznih bolestina u ljudskom drustvu, pa ni incest nije nepoznanica.

онтолошки је погрешно, заснује се линија људи који не могу да се роде убудуће

везе нема са еволуцијом и дегенерацијом а скоро да нема животиње која не познаје инцест и опет нема малформитета, ал ајде да се позабавимо и тиме кад смо се већ дотакли.

уосталом, сви смо ми деце једног Адама и једне Еве, сви северноамерички индијанци имају истог оца јер немају генетску предиспозицију да варе алкохол, па размишљајте одакле цео генетски материјал.

упознајте праоца Адама

http://en.wikipedia.org/wiki/Y-chromosomal_Adam

и прамајку Еву

http://en.wikipedia.org/wiki/Mitochondrial_Eve

научно доказани, онима којима требају докази да је Свето Писмо у праву.

поента код инцеста је што плодност опада а временом све више расте морталитет деце за време трудноће јер се практично долази до генетског клонирања а не до разноврсности и појачања наталитета и смањења морталитета.

зато је НЕОПХОДНО да се мале заједнице, па и цели народи мешају а не да временом постанемо инцестоидни већ у 4. генерацији као секташи и народи који воле да истичу своју националност а она уствари и не постоји јер се сви мешају ... уосталом, (национално, расно, религиозно) мешани бракови су и измислили сву љубав и толеранцију на свету.

елем, тема је нешто сасвим друго: пријатељство између мушкарца и жене, про, контра и фабула.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...