Јелена011 Написано Април 30, 2018 Пријави Подели Написано Април 30, 2018 Pa u cemu se bese nismo slozili ? Sinoc ispisah poruku i razmisljam, Boze kako li delujem ja uopste na ljude i koliko ovakav nacin komunikacije moze da izvitoperi poruku. A steta. Dobro vecee. Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Април 30, 2018 Пријави Подели Написано Април 30, 2018 пре 10 минута, Јелена011 рече Pa u cemu se bese nismo slozili ? Не види се смајли који си ставила али оно у чему се нисмо сложили нисам више ни цитирао јер ваља да размишљање на тему мало слегне пре 11 минута, Јелена011 рече Sinoc ispisah poruku i razmisljam, Boze kako li delujem ja uopste na ljude i koliko ovakav nacin komunikacije moze da izvitoperi poruku. A steta. Па ето неки од форумаша су мислили како сам ја нешто као преподобан и једва их уверих да нисам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 30, 2018 Пријави Подели Написано Април 30, 2018 Нећу да браним Нешине ставове...али....Пре неки дан причам са једним момком ( од 28 год) леп, млад, способан....има посао, интелигентан, добар. И лепо ми каже о девојкама ( ту његова генерација, мање више ) да смао гледају интерес, да им је то на првом месту. Почела ја да га разуверавам.....те учлани се на форум, те упознај неку православну црквену девојку којој то није важно. Међутим његово искуство говори другачије....био је у вези са једном девојком, све супер, све је ишло како треба, док јој није понудио брак...На његову понуду да се венчају, она као из топа одговара, да јој не пада на памет да јој сутра дете расте као подстанар. Он...заборавих рећи нема свој стан, живи као подстанар са мамом и братом. Радан, вредан...али нема стан. И још ми је навео неке примере девојака његове генерације које буквално све мисле исто.Неће да се муче, да стварају, да буду подстанари.... За забављање мање више могу и они са нерешеним стамб.питањем, али за неште озбиљније...решено стамбено питање на месту број један...па се тек онда остало узима у обзир. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Април 30, 2018 Пријави Подели Написано Април 30, 2018 пре 4 минута, Рапсоди рече За забављање мање више могу и они са нерешеним стамб.питањем, али за неште озбиљније...решено стамбено питање на месту број један...па се тек онда остало узима у обзир. Па то се лако решава, он купи лепо једну ону лимену гаражу за 100е и каже: ево решено стамбено питање, ајде сада да заједно радимо даље Рапсоди and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 30, 2018 Пријави Подели Написано Април 30, 2018 пре 3 минута, Vladan ::: рече Па то се лако решава, он купи лепо једну ону лимену гаражу за 100е и каже: ево решено стамбено питање, ајде сада да заједно радимо даље Ili nađe devojku sa stanom koja samo traži dobrog muža, ostalo ima. Smaragdni kamičak and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 30, 2018 Пријави Подели Написано Април 30, 2018 пре 3 минута, Paradoksologija рече Ili nađe devojku sa stanom koja samo traži dobrog muža, ostalo ima. Ако имаш такУ некУ, да их упознамо...( од 20 до 30 год.) Ја озбиљна... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Април 30, 2018 Пријави Подели Написано Април 30, 2018 пре 8 минута, Paradoksologija рече Ili nađe devojku sa stanom koja samo traži dobrog muža, ostalo ima. Под условом да нема проблем да буде призетко, свако на то гледа другачије и зависи од људи, мада мислим да је у тој ситуацији много добро да буду дистанцирани од обе фамилије... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 30, 2018 Пријави Подели Написано Април 30, 2018 пре 4 минута, Vladan ::: рече Под условом да нема проблем да буде призетко, свако на то гледа другачије и зависи од људи, мада мислим да је у тој ситуацији много добро да буду дистанцирани од обе фамилије... To je u svakoj situaciji dobro Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Април 30, 2018 Пријави Подели Написано Април 30, 2018 пре 4 минута, Vladan ::: рече Под условом да нема проблем да буде призетко Sa ovim mnogi imaju problem. Pre će sa svojima u ne tako dobrim uslovima, nego kod nje gde je npr. bolje sređeno a i nema toliko kontakta sa njenima. "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 30, 2018 Пријави Подели Написано Април 30, 2018 пре 46 минута, Neša_ рече Uglavnom je brkate sa seksom, dok muškarci to jasno razgraničavaju Lady Godiva and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Април 30, 2018 Пријави Подели Написано Април 30, 2018 пре 5 минута, Paradoksologija рече To je u svakoj situaciji dobro Да, да, превентивно, што је сигурно сигурно је Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 30, 2018 Пријави Подели Написано Април 30, 2018 пре 13 минута, Рапсоди рече Ако имаш такУ некУ, да их упознамо...( од 20 до 30 год.) Ја озбиљна... Pa eto, i on ima uslov, od 20-30 godina, nemoj slučajno nešto preko 30, to već "matoro", ako se dosad nije udala mora da joj nešto fali..."hvata zadnji voz". Žena traži sigurnost, ali vala i on traži mladost. Samo što se njemu to ne zamera jelte. Lady Godiva, Paradoksologija, Neša_ and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 30, 2018 Пријави Подели Написано Април 30, 2018 пре 6 минута, ninaana рече Sa ovim mnogi imaju problem. Pre će sa svojima u ne tako dobrim uslovima, nego kod nje gde je npr. bolje sređeno a i nema toliko kontakta sa njenima. A nama se gledaju njegovi do moga . Vladan :::. and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Април 30, 2018 Пријави Подели Написано Април 30, 2018 пре 5 минута, ninaana рече Sa ovim mnogi imaju problem. Pre će sa svojima u ne tako dobrim uslovima, nego kod nje gde je npr. bolje sređeno a i nema toliko kontakta sa njenima. Јако је тешко успоставити неки темељ, основна правила живота и односа, када су ту неки од матораца, без обзира и ако "нема толико контакта" са њима... Матори воле да се петљају и довољно је да једном дневно дођу и направе зачкољице, у већини случајева ненамерно што је и најблажа варијанта, а има и да воле да се закачињу... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Април 30, 2018 Пријави Подели Написано Април 30, 2018 пре 4 минута, Natasa. рече Pa eto, i on ima uslov, od 20-30 godina, nemoj slučajno nešto preko 30, to već "matoro", ako se dosad nije udala mora da joj nešto fali..."hvata zadnji voz". Žena traži sigurnost, ali vala i on traži mladost. Samo što se njemu to ne zamera jelte. Negde pročitah "Šta će tetka od 30 godina sa piletom od 30 godina?"... Paradoksologija, Natasa. and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука