Natasa. Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 17 минута, Lady Godiva рече Јеси ли чуо некад за трудничко, породиљско..? Знаш оно кад жена добија плату да седи кући и одржава трудноћу/брине о беби, а онда се после врати на посао и настави да зарађује? Misliš ono kad kasni po par meseci, a računi se gomilaju, a uz svu tu muku primaš 65%? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 16 минута, Lady Godiva рече Јеси ли чуо некад за трудничко, породиљско..? Знаш оно кад жена добија плату да седи кући и одржава трудноћу/брине о беби, а онда се после врати на посао и настави да зарађује? Sve to su ideje za čije promovisanje on predlaže bacanje iz helikoptera... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 12 минута, Muramasa рече Čuo. Nego, da li je jedna plata dovoljna za to? Требало би да буде сасвм довољно. пре 1 минут, Natasa. рече Misliš ono kad kasni po par meseci, a računi se gomilaju, a uz svu tu muku primaš 65%? Да, на то мислим. Управо сада, Avocado рече Sve to su ideje za čije promovisanje on predlaže bacanje iz helikoptera... Ево ја их јавно промовишем. Ако могу да ми лапе трећину плате сваки месец, онда нека нешто дају трудницама.. мсм не морају пуно, ето колико претекне кад сваки мали купи по 24 стана. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 2 минута, Lady Godiva рече Требало би да буде сасвм довољно. Zavisi kolika je plata. пре 2 минута, Lady Godiva рече Да, на то мислим. Srećno s tim. Sad bez zezanja, uplate kasne i nisu 100% (barem nisu bile, to stalno menjaju, kao i onaj PDV na stvari za bebu). Plus što kad žena ima malo dete u obdaništu često ide na bolovanje. Nažalost, Srbija nije Švedska da je sistem sređen i da ne brineš kako ćeš sama sa detetom. Koja planira da bude sama sa detetom, onda neka dooobro uštedi, trebaće joj, a pare brzo odu...to svi dobro znamo. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 25 минута, Natasa. рече Nažalost Srećom, Srbija nije Švedska Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 5 минута, Natasa. рече Nažalost, Srbija nije Švedska da je sistem sređen i da ne brineš kako ćeš sama sa detetom. Koja planira da bude sama sa detetom, onda neka dooobro uštedi, trebaće joj, a pare brzo odu...to svi dobro znamo. Наравно, знам то добро. Моја мама је сама бринула о нас двоје. пре 6 минута, Muramasa рече Zar ne bi bilo efikasnije da ti ne lape ništa od plate, a da ti što bi kupovali po 24 stana od tuđih para dobiju besplatan skydiving iz helikoptera. Neka me Rakić ispravi ako grešim, ali nekoliko stanova bi bili sasvim dovoljni da pokriju par helikopterskih tura do Jadrana i nazad. А јесте ја ћу да финансирам да се теби оствари дечачки сан да глумиш Пиночеа.. важи. Дефинитивно требало смањити јавни сектор и кретати се у том смеру. Али немој да ми драмиш сад око то мало кинте које оде за труднице, дечији додатак, народне кухиње... поред свега на шта се расипа новац од пореза. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 20 часа, goranger рече Misliš ako neko želi da bude pokretna reklama? Ја мислим да је свака тетоважа покретна реклама у ширем смислу речи тј. порука, гест, вапај, перформанс, део животног наратива итд. итд. ... Али из неког разлога они (чини ми се већина) који подржавају тетоважу се са тим погледом не слажу и због тога упадају у разне недоследности и то потпуно непотребно са моје тачке гледишта. Још ако су те конструкције на неком етичком или теолошком плану онда је то још теже одбранити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 1 сат, Muramasa рече Ali valjda muž treba da zarađuje za celu porodicu dok si trudna? Не само док је трудна, мушкарац цијели живот мора да зарађује за породицу. Не могу да замислим да жена мора да устаје сваки дан у 6 да би породица имала од чега да живи, ја се у таквој ситуацији не бих осјећао мушкарцем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 1 минут, Војвода7 рече Не само док је трудна, мушкарац цијели живот мора да зарађује за породицу. Не могу да замислим да жена мора да устаје сваки дан у 6 да би породица имала од чега да живи, ја се у таквој ситуацији не бих осјећао мушкарцем. A nije ti problem da ustaje u ponoć, 1.34, 2.23 pa opet 2.37, onda 3.45 i zatim 5.15 pa 6.35 svake noći mesecima jer beba plače? Da li bi se osećao kao pravi muškarac ako bi je pustio to sama da trpi? Ili to važi samo za plaćeni posao? Natasa., Avocado, Smaragdni kamičak and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 Па то и јесте беба са нормалним биоритмом ту имаш три оброка једно какење и два загрљаја Paradoksologija, Lady Godiva, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 4 минута, Paradoksologija рече A nije ti problem da ustaje u ponoć, 1.34, 2.23 pa opet 2.37, onda 3.45 i zatim 5.15 pa 6.35 svake noći mesecima jer beba plače? Da li bi se osećao kao pravi muškarac ako bi je pustio to sama da trpi? Ili to važi samo za plaćeni posao? Наравно да се и тада не бих осјећао мушкарцем, било каква брига, оптерећење, не смије да падне на жену. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 17 минута, Muramasa рече Što ne bi bilo dobrovoljno? Зато што не можеш преко ноћи да скрешеш државни сектор. Ни до овог стања се није дошло тако одједном. Значи треба постепено ограничавати улогу државе док се не сведе на неки оптималан ниво. Океј? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 6 минута, Војвода7 рече Наравно да се и тада не бих осјећао мушкарцем, било каква брига, оптерећење, не смије да падне на жену. Ти стварно мислиш да су жене слабе и не могу да поднесу никакав стрес и напор.. ау, брате Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 7 минута, Lady Godiva рече Ти стварно мислиш да су жене слабе и не могу да поднесу никакав стрес и напор.. ау, брате a da je rekao da nece da pomogne opet ne bi valjalo uf, bre, zene, ko ce vama udovoljiti! Smaragdni kamičak and Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 11 минута, Lady Godiva рече Ти стварно мислиш да су жене слабе и не могу да поднесу никакав стрес и напор.. ау, брате Могу жене да поднесу свакав стрес и напор, али мислим да им је то патња и мушкарац не треба то да дозволи. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука