Natasa. Написано Април 22, 2018 Пријави Подели Написано Април 22, 2018 пре 19 минута, Neša_ рече Doktori su skoro govorili na radiju o tome. Posebno su istakli štetno delovanje šminke. Ajde , članak objavljen u Trećem oku? Da je sve tako crno svi bismo pocrkali. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 22, 2018 Пријави Подели Написано Април 22, 2018 Mnogo volim da vidim dobru tetovažu. Znači, ja sam za. Lady Godiva and Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 22, 2018 Пријави Подели Написано Април 22, 2018 пре 15 минута, Neša_ рече Posledice štetnog uticaja različitog su intenziteta kod različitih ljudi i različito je vreme koje prođe do momenta kada se primete prvi znaci da nešto nije u redu. Zamisli Nešo, umrećemo svi do jednog. I kiseonik je štetan...i šta ćemo sad? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Absalom Написано Април 22, 2018 Пријави Подели Написано Април 22, 2018 Bog je rekao da ne crtate i ne pisete po telima u kojima boravite trenutno. Pametnom je to dovoljno... Phoebe and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 22, 2018 Пријави Подели Написано Април 22, 2018 пре 2 минута, Absalom рече Bog je rekao da ne crtate i ne pisete po telima u kojima boravite trenutno. Pametnom je to dovoljno... Kome? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Absalom Написано Април 22, 2018 Пријави Подели Написано Април 22, 2018 Управо сада, Natasa. рече Kome? Rekao je celom ljudskom rodu, sto ukljucuje i tebe i mene, i one koji su bili i one koji ce doci. Pise ti u "svetom Pismu", ako ga, naravno, priznajes... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Април 22, 2018 Пријави Подели Написано Април 22, 2018 @Absalom Lep nik si odabrao. "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Absalom Написано Април 22, 2018 Пријави Подели Написано Април 22, 2018 пре 1 минут, ninaana рече @Absalom Lep nik si odabrao. Absalom, tj Avesalom, sin Davidov i branioc svoje sestre. Onaj koji ustaje na nepravdu. Meni se dopada Orthophill, Рапсоди and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 22, 2018 Пријави Подели Написано Април 22, 2018 пре 5 минута, Absalom рече Rekao je celom ljudskom rodu, sto ukljucuje i tebe i mene, i one koji su bili i one koji ce doci. Pise ti u "svetom Pismu", ako ga, naravno, priznajes... Priznajem...al' svašta je tu napisano, da se samo to krši svet bi bio srećno mesto. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 22, 2018 Пријави Подели Написано Април 22, 2018 пре 1 сат, Strahinja1 рече Папа је направио закон у коме он може да одлучује ко иде у пакао а ко у рај,и да он може мењати законе написане у Библији,такође је проглашен за "непогрешивог и савршеног попут Бога" очигледно већина овде су техно Хришћани и екуменисти,следбеници Иринеја и сендвичари,о папи не би требало ништа добро да се каже,ватикан и Рим су нови Вавилон и престоница секта и окултизма,то сваки бар мало упућен православац зна,ништа лоше сестро само ти кажем како је.Поздрав Ne znam da li ceš u pakao ili u raj ali ako nastaviš ovako lagati kao sada morace izmisliti gore neko posebno mjesto za takve lažove kao ti jer ništa od ovog što si sada napisao o papi tj. o papama nije istina, tj. sve je jedna obična ali velika i ogromna i nebulozna laž. Niste više u stanju da razlikujete najjeftiniju i najstupidniju, najprizemniju antikatoličku protestantsku i sličnu sektašku propagandu od svojeg sopstvenog pravoslavnog vjerospovijedanja tj. izmedju toga dvoje stavljate znak jednakosti. Naravno da kad biste bolje poiznavali to svoje pravoslavlje ono vam ne bi doztvolilo da ga dezavuirate na takav niski propagandni nivo. No, to je vaš problem kako i na koji cete način izražavati i iskazivati svoju "pravoslavnost". Možete slobodno pisati da vas kao "pravoslavce" boli uvo ili briga za to što je tetoviranje 787 godina zabranio jedan od najvecih pravoslavnih papa ever Hadrijan I, potpisnik II Nikejsko-carigradskog Sabora i pobjednik nad jeresima ikonoklasma (ikonoborstva) i adopcionizma, slobodno nastavite tako, daleko cete dogurati u toj takvoj svojoj "pravoslavnosti". Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Absalom Написано Април 22, 2018 Пријави Подели Написано Април 22, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече Priznajem...al' svašta je tu napisano, da se samo to krši svet bi bio srećno mesto. Slazem se. Da nam je tetovaza jedini problem - svet bi bio raj. Po meni je tetovaza samo vizuelna manifestacija unutrasnjeg pakla u kome osoba obitava. Sta ce meni tetovaza? Kome se ja to pokazujem? Ciju paznju zelim? Kome udovoljavam? Kome se usaglasavam tetovirajuci se? Nekad su se tetovirali samo robijasi, prostitutke i bitange. Ali, nije to jedini promasaj danasnjeg sveta. Pogledajte kako se zene oblace - nekad se tako nisu ni prostitutke oblacile. Itd, itd. Tetovaza je paganizam - Bog to ne voli - a svako "moze da radi sta zeli"... Zayron, Рапсоди, Phoebe and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 22, 2018 Пријави Подели Написано Април 22, 2018 пре 8 минута, Absalom рече Nekad su se tetovirali samo robijasi, prostitutke i bitange. Možda u Srbiji, ali svet je mnogo veći od neke tamo balkanske prćije. Skarifikacije i tetovaže su i rituali ulaska u svet odraslih. Nema to veze sa religijom već kulturom kojom pripadamo. Svet se menja i evoluira i mi sa njim. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 22, 2018 Пријави Подели Написано Април 22, 2018 пре 22 минута, Absalom рече Slazem se. Da nam je tetovaza jedini problem - svet bi bio raj. Po meni je tetovaza samo vizuelna manifestacija unutrasnjeg pakla u kome osoba obitava. Sta ce meni tetovaza? Kome se ja to pokazujem? Ciju paznju zelim? Kome udovoljavam? Kome se usaglasavam tetovirajuci se? Nekad su se tetovirali samo robijasi, prostitutke i bitange. Ali, nije to jedini promasaj danasnjeg sveta. Pogledajte kako se zene oblace - nekad se tako nisu ni prostitutke oblacile. Itd, itd. Tetovaza je paganizam - Bog to ne voli - a svako "moze da radi sta zeli"... Tetovaza je paganizam - Bog to ne voli - a svako "moze da radi sta zeli"... To je zaista istina, neopagani slovenski, keltski, germanski, nordijski i svi ostali danas namjerno to i rade kako bi se na taj način odijelili od hrišcana i ukazali na svoju drugačijost i "pagansku izvornost". Ovdje je došlo do nekih nesporazuma, kod prvih hrišcana vodio se izmedju judeohtrišcana i hrišcana rimskog i grčkog paganskog porijekla spor o primjenjivosti svih zapovijesti Tore, najviše tih obrednih propiisa na hrišcane, na primjer pitanja obredne čistote, haram i košer jela itd. O stvarima koje je Bog vec jednom zabranio i označio kao grijeh nije bilo nikakvog spora. No, isto kao što ni hrišcanima Isus ni apostoli nigdje nisu dozvolili idolopoklonstvo, blud i slične grijehe to isto važi i za tetoviranje i mnoge druge slične zapovijesti. One nisu prestale važit zato što smo postali hrišcani. Orthophill је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Absalom Написано Април 22, 2018 Пријави Подели Написано Април 22, 2018 пре 1 минут, Natasa. рече Možda u Srbiji, ali svet je mnogo veći od neke tamo balkanske prćije. Skarifikacije i tetovaže su i rituali ulaska u svet odraslih. Nema to veze sa religijom već kulturom kojom pripadamo. Svet se menja i evoluira i mi sa njim. Samo se ti menjaj, kao i svet, kao i "vi" sa njim. I samo izvrsavaj "rituale" u tom "vasem" "kulturnom" svetu, A meni ce biti uzivanje da sam sto dalje i od tog vaseg sveta, i vase "kulture". Pretpostavljam da si imala i neku paradicu na umu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 22, 2018 Пријави Подели Написано Април 22, 2018 пре 1 минут, Absalom рече Samo se ti menjaj, kao i svet, kao i "vi" sa njim. I samo izvrsavaj "rituale" u tom "vasem" "kulturnom" svetu, A meni ce biti uzivanje da sam sto dalje i od tog vaseg sveta, i vase "kulture". Pretpostavljam da si imala i neku paradicu na umu? Samo se vi degenerišite u svojoj žabokrečini i ne razmišljajte da postoji svet dalje od vašeg dvorišta. Kakve sad veze imaju parade??? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука