GeniusAtWork Написано Април 21, 2018 Пријави Подели Написано Април 21, 2018 Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
WiseMan Написано Април 21, 2018 Пријави Подели Написано Април 21, 2018 Mislim da jeste greh, bez obzira šta tetoviraš. Tvoje telo je hram Duha Svetoga, tako da bi ga tetoviranjem uništio. Bar ja tako vidim tetoviranje. Strahinja1, Phoebe and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 2 Mornië alantië Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 21, 2018 Пријави Подели Написано Април 21, 2018 пре 9 минута, GeniusAtWork рече Ово је тетоважа коју сам ја поставила Ајлици. Прелепа је.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 21, 2018 Пријави Подели Написано Април 21, 2018 пре 11 минута, WiseMan рече Mislim da jeste greh, bez obzira šta tetoviraš. Tvoje telo je hram Duha Svetoga, tako da bi ga tetoviranjem uništio. Bar ja tako vidim tetoviranje. А нпр пирсинг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Strahinja1 Написано Април 21, 2018 Пријави Подели Написано Април 21, 2018 пре 3 минута, Lady Godiva рече Ово је тетоважа коју сам ја поставила Ајлици. Прелепа је.. Изгледа као ампутирана крила од дрогираног шишмиша Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 21, 2018 Пријави Подели Написано Април 21, 2018 Управо сада, Strahinja1 рече Изгледа као ампутирана крила од дрогираног шишмиша То је Роршахова мрља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Strahinja1 Написано Април 21, 2018 Пријави Подели Написано Април 21, 2018 Управо сада, Lady Godiva рече То је Роршахова мрља. Молим те,ја сам некад детињаст али да тетовирам мрљу непостојаћег лика из тинејџерског филма...ухх,а и филм је глуп мало много бацају мађије Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
WiseMan Написано Април 21, 2018 Пријави Подели Написано Април 21, 2018 пре 12 минута, Lady Godiva рече А нпр пирсинг? Takođe. Phoebe and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Mornië alantië Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 21, 2018 Пријави Подели Написано Април 21, 2018 пре 5 минута, Strahinja1 рече Молим те,ја сам некад детињаст али да тетовирам мрљу непостојаћег лика из тинејџерског филма...ухх,а и филм је глуп мало много бацају мађије Шта? Какав филм? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 21, 2018 Пријави Подели Написано Април 21, 2018 Управо сада, WiseMan рече Takođe. Вероватно, том логиком, сматраш да је свака промена на телу, као што су депилација, фарбање косе, лакирање ноктију, шминка.. такође уништавање тела и грех? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Strahinja1 Написано Април 21, 2018 Пријави Подели Написано Април 21, 2018 пре 7 минута, Lady Godiva рече Шта? Какав филм? Он је лик из филма Watchmen Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 21, 2018 Пријави Подели Написано Април 21, 2018 пре 4 минута, Strahinja1 рече Он је лик из филма Watchmen Натерао си ме да гуглам.. Он је лик из филма "Реалност", прогуглај и ти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
WiseMan Написано Април 21, 2018 Пријави Подели Написано Април 21, 2018 пре 15 минута, Lady Godiva рече Вероватно, том логиком, сматраш да је свака промена на телу, као што су депилација, фарбање косе, лакирање ноктију, шминка.. такође уништавање тела и грех? Dobro sad ga malo pretera. Meni nije baš prijatno kada vidim dlakavu ženu. Lakiranje noktiju i šminka lepo stoji ženama, a farbanje kose, to već ne znam, tu sam neutralan. Mornië alantië Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Strahinja1 Написано Април 21, 2018 Пријави Подели Написано Април 21, 2018 пре 9 минута, Lady Godiva рече Натерао си ме да гуглам.. Он је лик из филма "Реалност", прогуглај и ти. Ма ђевојко ја ти речем ђе сам га гледа,нијесам га у тај филм виђио до сад а у Watchmen јесам Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 21, 2018 Пријави Подели Написано Април 21, 2018 пре 1 минут, WiseMan рече Dobro sad ga malo pretera. Meni nije baš prijatno kada vidim dlakavu ženu. Lakiranje noktiju i šminka lepo stoji ženama, a farbanje kose, to već ne znam, tu sam neutralan. Али длакава жена је сасвим природна. Знаш ли колико боли депилација и колико су скупа ласерска уклањања длачица? Није тетоважа ништа инванзивнија од тих ласера (или нпр електролизе), па је опет сматраш грехом, док ти је епилација океј. Једноставно си ти на једно навикао, а на друго не. Сигурна сам да ти исто тако бушење ушију не сматраш грехом јер 90% жена код нас има пробушене уши. Притом се грозиш пирсинга на носу, који је иста ствар. Да си одрастао у Индији и то би ти било океј. Капираш зашто сам намерно "мало претерала"? Paradoksologija and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука