Jump to content

Šta vam je najbitnije na ŽRU ili šta vam je BILO najbitnije... (po mogućstvu samo 1 stvar)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Брате Волфганже

0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha

Ево Моци о овоме ти причам! Ово ми је битно! 

Evergreen, мој наклон! Насмијао си ме до суза! 

facenew22222222

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 61
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

да нађем уточиште.....а то подразумева више ствари, међутим Моzz рече само једну ствар....па и логично...кад је нешто нај - онда је наравно само једно... grouphug1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

[naravno_da_sam_se_salio_za_iluminate] Njamanji problem je meni reci da se salim vezano za masone ali ako neko iz celog mog opusa ne vidi da je ovo zezancija taj ce onda videti masone i da ga nista ne asocira na njih.[/naravno_da_sam_se_salio_iluminate]

Бедан покушај маскирања! Ми те пратимо и знамо ко си!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

[naravno_da_sam_se_salio_za_iluminate] Njamanji problem je meni reci da se salim vezano za masone ali ako neko iz celog mog opusa ne vidi da je ovo zezancija taj ce onda videti masone i da ga nista ne asocira na njih.[/naravno_da_sam_se_salio_iluminate]

Најјаче је када су ме неки људи стартовали и питали како допуштамо масонима да пишу на Поукама...

Не знам зашто, прво си ми ти пао на памет, па сам и питао да ли то мисле на тебе. Рекоше ДА! Он бре! Види шта пише!

На крају сам закључио да је сувишно разговарати...

Подели на овим сајтовима

Бедан покушај маскирања! Ми те пратимо и знамо ко си!

Vi iz lozhe moralnih policajaca i advokata ste nam neprijatelji jos od kad smo se tukli oko toga ko ce cara Navuhodonosora da zadobije pod svoje. Vi pendrekom i ugovorima ili mi Koka Kolom (crnim eliksirom kako smo ga tada zvali).

Подели на овим сајтовима

Vi iz lozhe moralnih policajaca i advokata ste nam neprijatelji jos od kad smo se tukli oko toga ko ce cara Navuhodonosora da zadobije pod svoje. Vi pendrekom i ugovorima ili mi Koka Kolom (crnim eliksirom kako smo ga tada zvali).

Однели сте превагу за сада.... ЗА САДА!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Најјаче је када су ме неки људи стартовали и питали како допуштамо масонима да пишу на Поукама...

Не знам зашто, прво си ми ти пао на памет, па сам и питао да ли то мисле на тебе. Рекоше ДА! Он бре! Види шта пише!

Мада немамо доказе ни да није ;)

( Ајде да не разбијамо мистику...)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

како допуштамо масонима да пишу на Поукама...

0102_laugh

Meni se na Poukama dopada tolerancija, pa i prema masonima.

Sad bez zezanja, stvarno mislim da je ovde generalni nivo tolerancije ipak viši nego uobičajeno...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Hahhahahahahahahahahahhahahhahahahahahahah ekstra likovi. Ali dobro smejemo se mi tome svemu i sve je to ludo

ali ne smemo bas ni zaboravljati da je na kartu upravo takvog ludila sprovodjen i jos se sprovodi Crkvorusiteljski pohod

artemita i njihovih pomagaca. Prvo su medju ljudima svakog episkopa dobro oklevetali takvih nebulazam da je mason i onda

udarili po mutnjavi i odvlacenju ljudi u duhovnu pogibiju.

Подели на овим сајтовима

iluminat.jpg

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

vidi šta nam masoni uradiše od forumske, da izvinite, pozadine

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

@@Aquilius Cratus,

Их, има разних фрикова по овом бијелом инћеплету...

Ево, данас је једна свема слала циркуларно писмо пљујући по Поукама, по мени и свима који овде учествују јер, мученица, није схватила неку тему како треба, већ је схватила на свој уврнут начин и самим тим почела да спочитава свима како смо ми ваки и наки...

Сва срећа па сам изоштрио џивце за такве ствари...

Подели на овим сајтовима

Hahhahahahahahahahahahhahahhahahahahahahah ekstra likovi. Ali dobro smejemo se mi tome svemu i sve je to ludo

ali ne smemo bas ni zaboravljati da je na kartu upravo takvog ludila sprovodjen i jos se sprovodi Crkvorusiteljski pohod

artemita i njihovih pomagaca. Prvo su medju ljudima svakog episkopa dobro oklevetali takvih nebulazam da je mason i onda

udarili po mutnjavi i odvlacenju ljudi u duhovnu pogibiju.

Уложено је у то далеко више од просте пропаганде, неће нико да се саблазни због неког форумског зезања, како год да му се то представи. Далеко је то озбиљнија прича, на жалост.

Често имам прилике то из прве руке да гледам, са обе стране, и страшно је.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...