Биљана Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Брате Волфганже 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Ево Моци о овоме ти причам! Ово ми је битно! Evergreen, мој наклон! Насмијао си ме до суза! facenew22222222 Ignjatije, Лидија Миленковић, Милан Б and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Све заслуге за смех иду Вундеркинду keka, Биљана and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 да нађем уточиште.....а то подразумева више ствари, међутим Моzz рече само једну ствар....па и логично...кад је нешто нај - онда је наравно само једно... grouphug1 Биљана, мирођија, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 [naravno_da_sam_se_salio_za_iluminate] Njamanji problem je meni reci da se salim vezano za masone ali ako neko iz celog mog opusa ne vidi da je ovo zezancija taj ce onda videti masone i da ga nista ne asocira na njih.[/naravno_da_sam_se_salio_iluminate] Бедан покушај маскирања! Ми те пратимо и знамо ко си! Лидија Миленковић, Aquilius Cratus, w.a.mozart and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 [naravno_da_sam_se_salio_za_iluminate] Njamanji problem je meni reci da se salim vezano za masone ali ako neko iz celog mog opusa ne vidi da je ovo zezancija taj ce onda videti masone i da ga nista ne asocira na njih.[/naravno_da_sam_se_salio_iluminate] Најјаче је када су ме неки људи стартовали и питали како допуштамо масонима да пишу на Поукама... Не знам зашто, прво си ми ти пао на памет, па сам и питао да ли то мисле на тебе. Рекоше ДА! Он бре! Види шта пише! На крају сам закључио да је сувишно разговарати... Aquilius Cratus, Juan Valdez and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Бедан покушај маскирања! Ми те пратимо и знамо ко си! Vi iz lozhe moralnih policajaca i advokata ste nam neprijatelji jos od kad smo se tukli oko toga ko ce cara Navuhodonosora da zadobije pod svoje. Vi pendrekom i ugovorima ili mi Koka Kolom (crnim eliksirom kako smo ga tada zvali). Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Vi iz lozhe moralnih policajaca i advokata ste nam neprijatelji jos od kad smo se tukli oko toga ko ce cara Navuhodonosora da zadobije pod svoje. Vi pendrekom i ugovorima ili mi Koka Kolom (crnim eliksirom kako smo ga tada zvali). Однели сте превагу за сада.... ЗА САДА! Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Најјаче је када су ме неки људи стартовали и питали како допуштамо масонима да пишу на Поукама... Не знам зашто, прво си ми ти пао на памет, па сам и питао да ли то мисле на тебе. Рекоше ДА! Он бре! Види шта пише! На крају сам закључио да је сувишно разговарати... Мада немамо доказе ни да није ( Ајде да не разбијамо мистику...) RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 како допуштамо масонима да пишу на Поукама... 0102_laugh Meni se na Poukama dopada tolerancija, pa i prema masonima. Sad bez zezanja, stvarno mislim da je ovde generalni nivo tolerancije ipak viši nego uobičajeno... w.a.mozart, Богдановић Тамара, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Најјаче је када су ме неки људи стартовали и питали како допуштамо масонима да пишу на Поукама... Не знам зашто, прво си ми ти пао на памет, па сам и питао да ли то мисле на тебе. Рекоше ДА! Он бре! Види шта пише! На крају сам закључио да је сувишно разговарати... Hahhahahahahahahahahahhahahhahahahahahahah ekstra likovi. Ali dobro smejemo se mi tome svemu i sve je to ludo ali ne smemo bas ni zaboravljati da je na kartu upravo takvog ludila sprovodjen i jos se sprovodi Crkvorusiteljski pohod artemita i njihovih pomagaca. Prvo su medju ljudima svakog episkopa dobro oklevetali takvih nebulazam da je mason i onda udarili po mutnjavi i odvlacenju ljudi u duhovnu pogibiju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Juan Valdez, Јадранка-Дервента, Биљана and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 vidi šta nam masoni uradiše od forumske, da izvinite, pozadine RYLAH and Милан Б је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 teme o Jevrejima w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 @@Aquilius Cratus, Их, има разних фрикова по овом бијелом инћеплету... Ево, данас је једна свема слала циркуларно писмо пљујући по Поукама, по мени и свима који овде учествују јер, мученица, није схватила неку тему како треба, већ је схватила на свој уврнут начин и самим тим почела да спочитава свима како смо ми ваки и наки... Сва срећа па сам изоштрио џивце за такве ствари... Јадранка-Дервента, Aquilius Cratus and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Hahhahahahahahahahahahhahahhahahahahahahah ekstra likovi. Ali dobro smejemo se mi tome svemu i sve je to ludo ali ne smemo bas ni zaboravljati da je na kartu upravo takvog ludila sprovodjen i jos se sprovodi Crkvorusiteljski pohod artemita i njihovih pomagaca. Prvo su medju ljudima svakog episkopa dobro oklevetali takvih nebulazam da je mason i onda udarili po mutnjavi i odvlacenju ljudi u duhovnu pogibiju. Уложено је у то далеко више од просте пропаганде, неће нико да се саблазни због неког форумског зезања, како год да му се то представи. Далеко је то озбиљнија прича, на жалост. Често имам прилике то из прве руке да гледам, са обе стране, и страшно је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука