Mironosica Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 možda ova https://www.pouke.org/forum/topic/758-%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B4-%D0%BC%D0%BE%D0%B0/To je kafana :D:D:D Баба је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Ja волим кад видим на овој теми расправе о религији, вјери и вјерницима уопште.Када сам почео читати овај форум, доста сам научио. Сада много мање има таквих расправа, више се прича о неким дневно политичким темама. Али уживао сам читајући расправе о нпр Причешћу, Литургији, "новотаријама", Свијећама, Посебно о неким празницима (као што је Велики Петак и изношење Плаштанице), али и о суштини литургија и служби и која је која (Светог Василија, Златоустога,...), као и шта преставља која.Одушевљавао сам се и са расправама (похвалама) на рачун неких духовника.Волио бих да се таква расправа врати, да ја читам и не коментаришем verum est in beer, Пг and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука