Анастасија Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 [naravno_da_sam_se_salio_za_iluminate] Njamanji problem je meni reci da se salim vezano za masone ali ako neko iz celog mog opusa ne vidi da je ovo zezancija taj ce onda videti masone i da ga nista ne asocira na njih.[/naravno_da_sam_se_salio_iluminate] Ih sad... srušio si nam Sneška “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Ih sad... srušio si nam Sneška Bar bi ti, glavna svestenice zenske sprajt lozhe, trebala da znas da nije sve onako kako izgleda i da se kod nas sve pise u siframa i trosmislenoj koncepciji. Mironosica and Анастасија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Pa, ćuti bre!Nemoj samo još da kažeš ko pripada Sprajt i Koka kola Loži. XPLOSTILL*2(4/LSYN( . Tamo se dogovaramo.Darwil nas čeka “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Dobro kad ti kazes 2/3CHKD + 0.75 KF = S_SMEHS_S_248. A sve zahvaljujuci Darwilu Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 заједничарење ВИЛМА, ivanaika, Драшко and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Што ме људи прихватају оваквог какав јесам. Не мешају ме са другима, нити праве од мене неког другог. w.a.mozart, Драшко, Данче* and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 20, 2014 iskreno, nemam pojma... valjda sagovornici sa kojima mogu da razmenim neku reč o stvarima o kojima inače ne mogu ili retko mogu Жедни, Жика, Иван Ивковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Mir u svetu Срђан Ранђеловић, Лидија Миленковић, Срђан Шијакињић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 20, 2014 znaci ti si mis ZRU DYNABLASTER, Лапис Лазули, Жика and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Дружење . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 znaci ti si mis ZRU :pajapatak: Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 hahaha izasla sam da dam svoje cenjeno misljenje al me Moci toliko zamejao da sam zaboravila sta sam htela reci. a da..Hriscani.kakvi takvi,ali ljudi koji veruju i vole Boga.to mi je najvaznije. Иван Ивковић and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Овде је велика већина,бар оних слободних, дошло да нађе нешто мушко-женско,само то наравно нико неће да призна! Они који су нашли,врло брзо су нестали са форума, а видим ,има оних и који се враћају,кад попију педалу... Гастоси,породични људи и тако ти,беже од свакодневнице,и желе да их мине жеља,причајући са земљацима,или кад клинце сместе у кревет... Један већи број ,форум користи за губљење времена,из навике ,јер немају шта паметније да раде... Правих боготражитеља , оних који су искључиво због вере православне је по мом мишљењу мало,ако се узме у обзир да је ово пре свега форум који би требао да се искључиво бави том тематиком. То је то,и сви смо по мало од свега тога... Mironosica, Saandra, Лазар Нешић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 То што привлачи тако различите људе, а по стилу писања већ могу да разликујем неке без гледања у nick. И што могу да одређујем шта ми "лежи" а шта не... И на сваког се може угледати. А тек што ме многи чланови одушевљавају... Стварно! А ако постоји нека тема за "оговарање" форумаша, ја би' замол'ла да се постави линк (бићу актиФна :P ). "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 20, 2014 možda ova https://www.pouke.org/forum/topic/758-%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B4-%D0%BC%D0%BE%D0%B0/ Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука