Jump to content

Šta vam je najbitnije na ŽRU ili šta vam je BILO najbitnije... (po mogućstvu samo 1 stvar)

Оцени ову тему

Препоручена порука

[naravno_da_sam_se_salio_za_iluminate] Njamanji problem je meni reci da se salim vezano za masone ali ako neko iz celog mog opusa ne vidi da je ovo zezancija taj ce onda videti masone i da ga nista ne asocira na njih.[/naravno_da_sam_se_salio_iluminate]

Ih sad... srušio si nam Sneška :(

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Одговори 61
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ih sad... srušio si nam Sneška :(

Bar bi ti, glavna svestenice zenske sprajt lozhe, trebala da znas da nije sve onako kako izgleda i da se  kod nas sve pise u siframa i trosmislenoj koncepciji. :D

Подели на овим сајтовима

Pa, ćuti bre!Nemoj samo još da kažeš ko pripada Sprajt i Koka kola Loži. XPLOSTILL*2(4/LSYN( . Tamo se dogovaramo.Darwil nas čeka :D

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Што ме људи прихватају оваквог какав јесам. Не мешају ме са другима, нити праве од мене неког другог.

Подели на овим сајтовима

iskreno, nemam pojma... valjda sagovornici sa kojima mogu da razmenim neku reč o stvarima o kojima inače ne mogu ili retko mogu

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

znaci ti si mis ZRU

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Дружење .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

hahaha izasla sam da dam svoje cenjeno misljenje al me Moci toliko zamejao da sam zaboravila sta sam htela reci.

a da..Hriscani.kakvi takvi,ali ljudi koji veruju i vole Boga.to mi je najvaznije.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Овде је велика већина,бар  оних слободних, дошло да нађе нешто мушко-женско,само то наравно нико неће да призна!

Они који су нашли,врло брзо су нестали са форума, а видим ,има оних и који се враћају,кад попију педалу...

Гастоси,породични људи и тако ти,беже од свакодневнице,и желе да их мине жеља,причајући са земљацима,или кад клинце сместе у кревет...

Један већи број ,форум користи за губљење времена,из навике ,јер немају шта паметније да раде...

Правих боготражитеља , оних који су искључиво због вере православне је по мом мишљењу  мало,ако се узме у обзир да је ово пре свега форум који би требао да се искључиво бави том тематиком.

То је то,и сви смо по мало од свега тога... :stadaradim:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

То што привлачи тако различите људе, а по стилу писања већ могу да разликујем неке без гледања у nick. :D И што могу да одређујем шта ми "лежи" а шта не... И на сваког се може угледати. А тек што ме многи чланови одушевљавају... Стварно! А ако постоји нека тема за "оговарање" форумаша, ја би' замол'ла да се постави линк (бићу актиФна :P ). :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...