Гости Guest - . . .- Написано Децембар 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Поуке имају свој дух који опстаје и који ће опстати и Поуке су постреба наше Цркве да и на овај начин мисионари и буде отворена за свакога и за сва питања која су добронамерна. Као што и сами видите у последњих месец дана посете сајта су се дупло умножиле. У сваком тренутку има по 800-1000 људи на мрежи. То свакако даје вољу да радимо још боље... Ево, сада смо понудили нови дизајн (заправо стари и освежени) са изборима других дизајна а ускоро уводимо и нову опцију "НАЈБОЉИ ОДГОВОР"... па се сви потрудимо да будемо међу најбољим одговорима који ће помоћи људима да још боље схвате Православље као слободу и љубав. Dragana I., Драшко, Милан Б and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Ако треба само једна ствар, то је, убједиво, ЖРУ-комплет. Иако лично никога не познајем, за све вас овдје имам осјећај као да се знамо још од обданишта. Хвала вам!!! bighugbighug u-eshatonu Драшко, Биљана, Богдановић Тамара and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Ако треба само једна ствар, то је, убједиво, ЖРУ-комплет. Иако лично никога не познајем, за све вас овдје имам осјећај као да се знамо још од обданишта. Хвала вам!!! bighugbighug u-eshatonu Сећам се , оно кад си ме чупала за косу због играчака... Јадранка-Дервента and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 Немам појма.. Просто се лепо осећам овде, још од времена Кафане (братије) код Моа и пре и после тога... И када ме нема, ту сам, читам скоро сваку тему, прочитам и погледам... Али ако треба једна ствар: Братија код Моа... Крајње небитна, али мени много драга... Anette, Биљана, w.a.mozart and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 Када сам срела Поуке била сам у тешком периоду живота. Није ми много лакше ни сада,али ми је најбитније да сам овде пронашла снагу да идем напред. animal037 Биљана, Милан Б, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 meni je najbitnija iskrenost Драшко, Јадранка-Дервента, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 На крају сам закључио да је сувишно разговарати... Овако углавном изгледа моја околина па зато долазим овде.Људи су престали да размишљају и да деле своје мисли, пристали су на сивило и на једноличност. Пристали су да им други кроје капу, да им говоре шта да рааде, шта да мисле, шта да гледају... Ово му дође као мала оаза. Биљана, Јадранка-Дервента, GeniusAtWork and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 Драшко, Биљана, Жедни and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 3, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 meni se svidja žru što spaja nespojivo... Јадранка-Дервента, Лапис Лазули, Mилена КШ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 Шта рећи, а не лупати (к'о по обичају) ! Та једна ствар, у ствари уопште и није ствар, то је дух који ово месташце има. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 meni se svidja žru što spaja nespojivo... ти си тај који спаја неспојиво... aman greengrin w.a.mozart, JESSY and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 људи. Драшко and Биљана је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 pravoslavlje na ovaj nacin nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 3, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 meni se svidja žru što spaja nespojivo... У томе је лепота, то мени лично даје велику инспирацију и вољу. Још, једино богословске разговоре могу да водим на ЖРУ, не сећам се када сам са неким уживо разговарао на озбиљне богословске теме а да то није било овде. Најбитније ми је да људи коначно схвате Цркву као истинску пројаву слободе и љубави. w.a.mozart, Биљана, Богдановић Тамара and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2012 meni se dopada raznovrsnost tema i raznovrsnost ljudi koji na forumu pišu... Биљана, мирођија, w.a.mozart and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука