Jump to content

Избори су. Коме иде ваш глас?

Оцени ову тему

Баба

Glasajte kao da su sad izbori  

65 члановâ је гласало

1. 1. За кога бисте гласали да су сад избори?

• ДСС+Двери
      38
    • ДС
      17
    • СНС+СНП+ПУПС
      31
    • СПС
      3
    • СДС-СЛВ-ЛДП
      3
    • ДЈБ
      37
    • ЈС
      0
    • СРС
      22
    • Родољуби
      2
    • Неко други, нећу гласати
      40

Препоручена порука

8 hours ago, kordun рече

nego je meni cudno kakvi ste vi to ljudi, ja da vam silujem zenu a vi sa mnom sutra da gradite svoju buducnost, treba biti hulja ljudksa pa to gurnuti pod tepih, a moja analogija je ispravna, bas se to dogovdilo, ta ista belosvjetska zapadnjacka bagra, ista ona koja sije teror po cijelom svijetu je ubijala nas srbe, naoruzavala nase dusmane, aktivno dejstvovala u ratu na strani srpskih neprijatelja, danas vam davaju neka jeftina lizala a vi se svi prodali njima i mislite kako ste pametni, niste vi ni pametni ni casni, vi ste nista, ko ljudi ste nista, to ja mislim o vama i vasim ekonomijama, takvi ljudi ne mogu da grade jaku drzavu, jer bi temelj takve drzave bio trul i smrdio bi do nebesa, nemaju srbi danas ni naciju ni drzavu, osto je go narod, mucenicki narod

Иди сад и реци то Нијемцима и Французима. Ријетке су нације које се након ратова помире и почну сарађивати, али које то ураде, чуда направе.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Ћириличар рече

Е моја ти... ја сам ти либерал, а либерали мисле да држава ни не треба ништа толико да уради око економије, него треба да се склони из ње и псути је да продише. А ова наша само анмеће порезе и таксе и тражи брдо папира безвезе.

Економија такође кује и нације. Вид Швицу само, ил САД.

Јер ДСС-Двери имају ем родољубиву ноту ем ону црквену/црквењачку. Причају само о конзервативним идеалима које Србљи обожавају. Зато.

Ne vidim nista u njihovom programu sto nemaju druge stranke osim da su protiv ulaska u EU, nemaju nikakvu niti strategiju niti alternativu, iznenadio bi se ako prodju cenzus.

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Istochnik рече

Ne vidim nista u njihovom programu sto nemaju druge stranke osim da su protiv ulaska u EU, nemaju nikakvu niti strategiju niti alternativu, iznenadio bi se ako prodju cenzus.

Jos kad bi to bilo kriterijum zbog cega ljudi glasaju za nekoga. :)

Ima jedna lepa knjiga koju je napisao Bryan Caplan, a koja savrseno objasnjava kako sve to ide. Zove se The Myth of the Rational Voter.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Istochnik рече

90% наших странки су социјалистичке или социјал-демократске, а међу њима су ти и ДСС-Двери. Зато је тако. Разликују се само докле иду са државном интервенцијом. Рецимо, ДС и Тадић су социјал-демократске попут ДСС-а, али они не желе подизање баријера међународној трговини и субвенционисање домаћих произвођача ( нису "економске патриоте" што би рекао Бошко ), док ДСС хоће да законом забрани продају пољопривредног земљишта странцима. Али, сви они се куну у очување плата, пензија, социјалног и здравственог осигурања и сл.

СНС би програмски, идеолошки требао бити некаква конзервативна економски либерална странка, ал' к'о што већ рекох, све што ураде, ураде погрешно или бангаво, јер у суштини они ни не поступају у привреди са тих позиција, него са позиција "партократије" и УРС-а ( јесте Динкић сишао са сцене, али он и његови су и даље у власти ). Исто је са ЛДП-ом, рецимо. Они би требали бити као либерални на квадрат, а исто су пуни кварњака и вођени од стране највећег бангавца и кварњака да то везе с идејама и идеологијом нема.

Мени ето Радуловић дође као највише у складу са својим идејама, али опет, није он био толико на власти, а и било је и прије других њему сличних па смо обрали бостан са њима. Но, с обзиром на то какву понуду имамо, он ми дође као најмање зло. Волио бих у Скупштини опозиционаре који би баш трубили о питањима о којима Радуле труби сво вријеме. Можда ће неко чути. Ионако нема шансе да дође на власт :D

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Ћириличар рече

90% наших странки су социјалистичке или социјал-демократске, а међу њима су ти и ДСС-Двери. Зато је тако. Разликују се само докле иду са државном интервенцијом. Рецимо, ДС и Тадић су социјал-демократске попут ДСС-а, али они не желе подизање баријера међународној трговини и субвенционисање домаћих произвођача, док ДСС хоће да законом забрани продају пољопривредног земљишта странцима. Али, сви они се куну у очување плата, пензија, социјалног и здравственог осигурања и сл.

СНС би програмски, идеолошки требао бити некаква конзервативна економски либерална странка, ал' к'о што већ рекох, све што ураде, ураде погрешно или бангаво, јер у суштини они ни не поступају у привреди са тих позиција, него са позиција "партократије" и УРС-а ( јесте Динкић сишао са сцене, али он и његови су и даље у власти ). Исто је са ЛДП-ом, рецимо. Они би требали бити као либерални на квадрат, а исто су пуни кварњака и вођени од стране највећег бангавца и кварњака да то везе с идејама и идеологијом нема.

Мени ето Радуловић дође као највише у складу са својим идејама, али опет, није он био толико на власти, а и било је и прије других њему сличних па смо обрали бостан са њима. Но, с обзиром на то какву понуду имамо, он ми дође као најмање зло. Волио бих у Скупштини опозиционаре који би баш трубили о питањима о којима Радуле труби сво вријеме. Можда ће неко чути. Ионако нема шансе да дође на власт :D

Ja mislim da su tog radulovica ubacili da bude gledaocima interesantno i da amerikanci vide kako ce narod na njega reagovati.

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Istochnik рече

Ja mislim da su tog radulovica ubacili da bude gledaocima interesantno i da amerikanci vide kako ce narod na njega reagovati.

Не вјерујем у такве приче, јер како сам схватио, америчка политика ( што се тиче финансирања странака и покрета у другим државама ) увијек стаје на страну најјаче опозиције САД-у ненаклоњене владе. Тако је бил оса Милошевићем и Јануковичем, али Вучић не спада у тај круг. А и ако га је неко убацио, онда је урадио веома лош посао, јер човјек није имао приступа већим медијима све до пред крај предизборне кампање. Исто тако су причали стално за Двери. Прошли све, од тога да су креација ДС-а па до Путинових пијуна. Били су све, само не Двери, Срби који воле своју нацију и Цркву :)))

Те завјерологије су ионако бескорисне, јер све и да јесу тачне, ништа се ту не може. Зашто онда трошити вријеме на такве приче, кад ( што рече Газманов ) "Како можемо побиједити када нас је лако купити? Како можемо изгубити када нас је лако продати?".

Подели на овим сајтовима

4 hours ago, Muramasa рече

Glasao za Raduleta. Nek mu je sa srećom pored ovog naprednog i žutog šljama.

Мој млађи колега са факса. :)))

Ма што се мене тиче нека буду и Радул и Двери у Скупштини само да нервирају Курјачића. ;)

Него, није било ДЈБ на локалу, па сам морао да Недељку дам тамо један глас. Није било ничег паметнијег па ти види. :stadaradim:

Е сад чекам 20:00 да видим где је Плутон. Хоће ли бити Плутон или плотун.:kriminalac:

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Da sam imao pravo glasa, razmisljao bi se da li izmedju Radulovica ili SVM. Radulovica sam gledao u emisiji rec na rec sto je bila u cetvrtak i bio mi je presmjesan sa papagajskim ponavljanjem kako je partokratija najveci problem. Sta god voditelj postavi kao pitanje, migrantska kriza, odnosi u regionu....Radul zapocne pricu "najveci problem Srbije je partokratija...bla bla". Indikativno mi je da covjek koji ne moze da odgovori na postavljeno pitanje nego stalno okolisa ne moze sigurno biti dorastao politickom zadatku pokretanja srpske privrede s mrtve tacke. Svi ostali su takodjer bili jos gori nego Radulovic. Tako da glas za Radulovica ili eventualno SVM bila bi cista kurtoazija, jer bolje zaista nema. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Нема више - коме иде ваш глас ? Мој глас управо отишао пре 15 мин....коме је и требао....ако нисте још гласали....гласајте за ДВЕРИ....да не постанете звери...:))) 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Nemamo preca posla :)))

Dveri su poslali poruku, gotovo da su "slatki", "ne dozvoli kisi da drugi odlucuju umesto tebe!izadji i glasaj #Sreca 5

I time su sebe diskvalifikovali odma.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

• Гости
36 minutes ago, Јанко рече

Мој млађи колега са факса. :)))

Ма што се мене тиче нека буду и Радул и Двери у Скупштини само да нервирају Курјачића. ;)

Него, није било ДЈБ на локалу, па сам морао да Недељку дам тамо један глас. Није било ничег паметнијег па ти види. :stadaradim:

Е сад чекам 20:00 да видим где је Плутон. Хоће ли бити Плутон или плотун.:kriminalac:

I Radule nam je kolega. :)

4 minutes ago, Рапсоди рече

Нема више - коме иде ваш глас ? Мој глас управо отишао пре 15 мин....коме је и требао....ако нисте још гласали....гласајте за ДВЕРИ....да не постанете звери...:))) 

Ponosim se što sam zver i još više što nisam Dver. :))) 

Подели на овим сајтовима

Radul za the houses of parliament

Shapich za NBG jer koje god da je boje doprineo je konkretno za decu NBG-a

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Justin Waters рече

Da sam imao pravo glasa, razmisljao bi se da li izmedju Radulovica ili SVM. Radulovica sam gledao u emisiji rec na rec sto je bila u cetvrtak i bio mi je presmjesan sa papagajskim ponavljanjem kako je partokratija najveci problem. Sta god voditelj postavi kao pitanje, migrantska kriza, odnosi u regionu....Radul zapocne pricu "najveci problem Srbije je partokratija...bla bla". Indikativno mi je da covjek koji ne moze da odgovori na postavljeno pitanje nego stalno okolisa ne moze sigurno biti dorastao politickom zadatku pokretanja srpske privrede s mrtve tacke. Svi ostali su takodjer bili jos gori nego Radulovic. Tako da glas za Radulovica ili eventualno SVM bila bi cista kurtoazija, jer bolje zaista nema. 

То гостовање је било намењено публици РТС-а која у великом броју практично није ни чула за Радуловића до тог тренутка. Мого је ту да млати пола сата о томе како не треба да ратујемо с Хрватима или да изнесе укратко своју причу. Човек је добио за две године сат времена на РТС-у, сигурно ће то време да искористи да пошаље поруку тој циљној групи, а не неком ко је већ одгледао 300 његових клипова на Јућубу.

Подели на овим сајтовима

18 minutes ago, Плутон рече

било намењено публици РТС-а која у великом броју практично није ни чула за Радуловића до тог тренутка. ,

Ај што није публика....заборавих да ти кажем.....пре месец дана причала са једним фин.инспектором са Врачара  који је активиста Љајићеве странке / жали се како немају ништа од рек.материјала да деле, пука сиротиња/ ...кад он, еј он политички активиста није чуо за Радуловића....па шта да ти кажем....

П.С.Додуше  ја све онако тепајуће са форума Радула уместо Радуловића ....па можда није сконтао о коме је реч..... 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...