Jump to content

Избори су. Коме иде ваш глас?

Оцени ову тему

Баба

Glasajte kao da su sad izbori  

65 члановâ је гласало

1. 1. За кога бисте гласали да су сад избори?

• ДСС+Двери
      38
    • ДС
      17
    • СНС+СНП+ПУПС
      31
    • СПС
      3
    • СДС-СЛВ-ЛДП
      3
    • ДЈБ
      37
    • ЈС
      0
    • СРС
      22
    • Родољуби
      2
    • Неко други, нећу гласати
      40

Препоручена порука

1 hour ago, kordun рече

sve stranke imaju lijep program na citanje, i hitler je imao sjajan program na papiru, ja i ti mozemo za sedmicu da napisemo odlican program, al to je mrtvo slovo na papiru

Немају. Мени је програм од ДСС-Двери ужасан, не волим ни програм СПС-а ( јер нисам економкси лијевичар ), а са економском политиком СНС-а се већински не слажем ( подржавам генерални жељени правац - ка тржишној економији, али они све што ураде, ураде тако бангаво и погрешно, или чак ураде оно што не треба да је то чудо једно ). 

Ја сам ти за мања оптерећења привреди и генерално за мању укљученост државе у свакодневници. ДСС, Двери и СПС су за већа оптерећења и већу државну укљученост. Има разлике... у програмима ( реалнсот за сад не дирамо ) :D

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Ћириличар рече

Нит сам рекао да је Радуле рјешење за све, нит сам чак рекао да ће ишта битно промијенити. Не гледам тако на треутно стање, него само гледам на то ко је релативно најбоља опција, а да подршка томе има неког ( минорног ) значаја. И ту ти спадају Радуловић и ДСС-Двери као суштински супротстављене политици СНС-а ( наслијеђеној од ДС-а ). Идеолошки, ја се слажем са Радуловићем, а не слажем са овим другима и ето, просто к'о пасуљ.

И опет, понављам ти, за националисту ужасно подцјењујеш своју нацију.

brate, podcjenjivao ja ili ne, stanje je katastrofa pa ti vidi, prodali smo se a ne znamo zasta, a jos nije sprovedena transkacija do kraja

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ћириличар рече

Немају. Мени је програм од ДСС-Двери ужасан, не волим ни програм СПС-а ( јер нисам економкси лијевичар ), а са економском политиком СНС-а се већински не слажем ( подржавам генерални жељени правац - ка тржишној економији, али они све што ураде, ураде тако бангаво и погрешно, или чак ураде оно што не треба да је то чудо једно ). 

Ја сам ти за мања оптерећења привреди и генерално за мању укљученост државе у свакодневници. ДСС, Двери и СПС су за већа оптерећења и већу државну укљученост. Има разлике... у програмима ( реалнсот за сад не дирамо ) :D

ma tebi je zivot samo ekonomija kolko ja vidim, ekonomija uopset nije najvaznija stvar u zivotu, da jeste i Hristos bi doso ko trgovac na zemlju

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, kordun рече

brate, podcjenjivao ja ili ne, stanje je katastrofa pa ti vidi, prodali smo se a ne znamo zasta, a jos nije sprovedena transkacija do kraja

Јест катастрофа, ал' да ти кажем, као Србин из Босне - увијек може горе :D Зато главу горе, може боље, није крај свијета.

Нисмо се ми продали, него смо све своје поклонили. Молим лијепо - код купопродаје имаш једнаку вриједност купљене ствари и исплаћене цијене. Код нас те једнакости нема тако да једино може бити да смо сами себе поклонили свима ( Америма, Европи, Руисма и Кинезима, ма свима ). А поклоњеном коњу се у зубе не гледа, наравно.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, kordun рече

ma tebi je zivot samo ekonomija kolko ja vidim, ekonomija uopset nije najvaznija stvar u zivotu, da jeste i Hristos bi doso ko trgovac na zemlju

Е мој ти... Здрава економија је увијек рађала здраву државу, као и обрнуто, здрава држава здраву економију, а обоје то заједно је увијек стварало здраво друштво у којем би процвјетала култура и наука. Знам, из историје. Све приче о националном спасењу и националном уздизању су продавање магле ако се прије тога не диже национална економија. Од ње све креће.

Тако је први антички човјек који се обогатио платио друге да раде послове за њега, а он сјео и почео филозофирати, сликати, пјевати... 

Money makes the world go round, baby.

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Ћириличар рече

Е мој ти... Здрава економија је увијек рађала здраву државу, као и обрнуто, здрава држава здраву економију, а обоје то заједно је увијек стварало здраво друштво у којем би процвјетала култура и наука. Знам, из историје. Све приче о националном спасењу и националном уздизању су продавање магле ако се прије тога не диже национална економија. Од ње све креће.

Тако је први антички човјек који се обогатио платио друге да раде послове за њега, а он сјео и почео филозофирати, сликати, пјевати... 

ma koju ces ti ekonomiju da dizes u okupiranoj drzavi, jes ti izgorio preko glave, pa u srbiji ima bar 4 ambasadora koji su iznad premijera, hahaha, kakva ekonomija, srbiju samo rat more spasiti, al narod cvika, dok mu ne dodje do guse, kao i uvijek do sada, onda ce ovi ekonomi da uteknu u misije rupe ko i uvijek,  a casni i posteni ce zivot da daju kako bi poslje opet ekonomi mogli da prodavaju maglu i tako u krug

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Ћириличар рече

Е мој ти... :) како не схваташ да овде, сада, држава не да не може, него неће да учини ништа по питању националне економије...ми немамо државу, ни нацију...све што имамо је једна безоблична маса коју "води" пар истих слепаца већ деценијама, и којима овакво стање апсолутно одговара.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

nego je meni cudno kakvi ste vi to ljudi, ja da vam silujem zenu a vi sa mnom sutra da gradite svoju buducnost, treba biti hulja ljudksa pa to gurnuti pod tepih, a moja analogija je ispravna, bas se to dogovdilo, ta ista belosvjetska zapadnjacka bagra, ista ona koja sije teror po cijelom svijetu je ubijala nas srbe, naoruzavala nase dusmane, aktivno dejstvovala u ratu na strani srpskih neprijatelja, danas vam davaju neka jeftina lizala a vi se svi prodali njima i mislite kako ste pametni, niste vi ni pametni ni casni, vi ste nista, ko ljudi ste nista, to ja mislim o vama i vasim ekonomijama, takvi ljudi ne mogu da grade jaku drzavu, jer bi temelj takve drzave bio trul i smrdio bi do nebesa, nemaju srbi danas ni naciju ni drzavu, osto je go narod, mucenicki narod

Подели на овим сајтовима

5 hours ago, Istochnik рече

Moze jedno pitanje? Zasto ljudi glasaju za dveri i dss?

Verovatno zbog toga što znaju čija je Sanda ćerka i znaju da ona u politici nije ni zbog para ni zbog položaja već u spomen na svog oca koji je od izdajnika stradao, a kao porodica su sve dali za čast, a čast ni za šta. E sad, da li su svi oko nje takvi, da li su u Dverima takvi, to se ne može znati dok jednog dana ne budu imali vlast pa pokažu na delima.

Подели на овим сајтовима

8 hours ago, Снежана рече

Е мој ти... :) како не схваташ да овде, сада, држава не да не може, него неће да учини ништа по питању националне економије...ми немамо државу, ни нацију...све што имамо је једна безоблична маса коју "води" пар истих слепаца већ деценијама, и којима овакво стање апсолутно одговара.

Е моја ти... ја сам ти либерал, а либерали мисле да држава ни не треба ништа толико да уради око економије, него треба да се склони из ње и псути је да продише. А ова наша само анмеће порезе и таксе и тражи брдо папира безвезе.

Економија такође кује и нације. Вид Швицу само, ил САД.

6 hours ago, Istochnik рече

Moze jedno pitanje? Zasto ljudi glasaju za dveri i dss?

Јер ДСС-Двери имају ем родољубиву ноту ем ону црквену/црквењачку. Причају само о конзервативним идеалима које Србљи обожавају. Зато.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...