Jump to content

Избори су. Коме иде ваш глас?

Оцени ову тему

Баба

Glasajte kao da su sad izbori  

65 члановâ је гласало

1. 1. За кога бисте гласали да су сад избори?

• ДСС+Двери
      38
    • ДС
      17
    • СНС+СНП+ПУПС
      31
    • СПС
      3
    • СДС-СЛВ-ЛДП
      3
    • ДЈБ
      37
    • ЈС
      0
    • СРС
      22
    • Родољуби
      2
    • Неко други, нећу гласати
      40

Препоручена порука

Иначе не знам да ли је још негде уочено и мораћу да проверим, бакутиној сестри (жена има преко 80 год) донели пакет пре неки дан (прашак, нека кућна хемија, брашно, уље...) како каже "од Вучића"... :) 

Морам је позвати сутра да проверим да ли је ово тачно и ко јој је доставио то. Ако намиришем и најмањи траг политике (класична јадна куповина гласа) добиће од мене вечиту ходајућу анти рекламу ко год да је у питању. Ако нешто не волим то је онда овакав начин односа према тим старим људима.

Подели на овим сајтовима

27 minutes ago, ИгорМ рече

Иначе не знам да ли је још негде уочено и мораћу да проверим, бакутиној сестри (жена има преко 80 год) донели пакет пре неки дан (прашак, нека кућна хемија, брашно, уље...) како каже "од Вучића"... :) 

Морам је позвати сутра да проверим да ли је ово тачно и ко јој је доставио то. Ако намиришем и најмањи траг политике (класична јадна куповина гласа) добиће од мене вечиту ходајућу анти рекламу ко год да је у питању. Ако нешто не волим то је онда овакав начин односа према тим старим људима.

Вероватно су онако донели, немој да си на крај срца.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, kordun рече

a zasto ces za njega da glasas, ajde nauci i nas ostale

1. Има добру економску политику ( мање пореза и мање јавне потрошње )

2. Има иза себе пар добро одрађених ствари док је био министар привреде

3. Један је од ријетких правих опозиционара ( што се тиче програма макар )

4. Ако би ушао у Скупштину, чула би се квалитетна критика лоших ствари у привреди

5. Нов је, није нас изневјерио јер још није имао шансу. Дајмо му је :D

6. Ако ишта, дослиједан је, иако зна бити досадан некад вртећи једно те исто у круг у круг

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Ћириличар рече

1. Има добру економску политику ( мање пореза и мање јавне потрошње )

2. Има иза себе пар добро одрађених ствари док је био министар привреде

3. Један је од ријетких правих опозиционара ( што се тиче програма макар )

4. Ако би ушао у Скупштину, чула би се квалитетна критика лоших ствари у привреди

5. Нов је, није нас изневјерио јер још није имао шансу. Дајмо му је :D

6. Ако ишта, дослиједан је, иако зна бити досадан некад вртећи једно те исто у круг у круг

srbija ce propasti do daske, nema svitenje medju narodom vise, generalno nema, zato je politicka scena takva kakva jeste, mozes da podvalis narodu svasta jer je on povodljiv, te iste mase koje sada klikcu vucicu i evroitegracijama, sutra ce opet da klikcu srpskim junacima kad im guzica dodje u pitanje, takav odnos anroda prema narodu i naroda prema drzavi i drzave prema narodu vodi samo na jedno mjesto u siguran poraz, tebi najveci genije za ekonomiju nece nista u zivotu promjeniti, nadam se da si toga svjestan, ako nisi zao mi je sto nisi, dzabe trosis nadu u to i zapsotavljas stvari vrednije od toga, daleko vrednije, a kojih na tvom spisku nema, e moj brate srbine.

ne znas ti, zato ti je i oprosteno

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, kordun рече

srbija ce propasti do daske, nema svitenje medju narodom vise, generalno nema, zato je politicka scena takva kakva jeste, mozes da podvalis narodu svasta jer je on povodljiv, te iste mase koje sada klikcu vucicu i evroitegracijama, sutra ce opet da klikcu srpskim junacima kad im guzica dodje u pitanje, takav odnos anroda prema narodu i naroda prema drzavi i drzave prema narodu vodi samo na jedno mjesto u siguran poraz, tebi najveci genije za ekonomiju nece nista u zivotu promjeniti, nadam se da si toga svjestan, ako nisi zao mi je sto nisi, dzabe trosis nadu u to i zapsotavljas stvari vrednije od toga, daleko vrednije, a kojih na tvom spisku nema, e moj brate srbine.

ne znas ti, zato ti je i oprosteno

Нит сам рекао да је Радуле рјешење за све, нит сам чак рекао да ће ишта битно промијенити. Не гледам тако на треутно стање, него само гледам на то ко је релативно најбоља опција, а да подршка томе има неког ( минорног ) значаја. И ту ти спадају Радуловић и ДСС-Двери као суштински супротстављене политици СНС-а ( наслијеђеној од ДС-а ). Идеолошки, ја се слажем са Радуловићем, а не слажем са овим другима и ето, просто к'о пасуљ.

И опет, понављам ти, за националисту ужасно подцјењујеш своју нацију.

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, kordun рече

sve stranke imaju lijep program na citanje, i hitler je imao sjajan program na papiru

Не знам, мени су неки баш ружни. Кад узмем да читам онај од Двери ил' онај од ДС-а припадне ми мука, да не причам за коалицију ЧБЧ или програм СНС-а, ту једна конкретна реченица нема, само цвеће, дрвеће, лете лептирићи, паре падају с неба, а истовремено премијер живи у гарсоњери од 30 квадрата и чека да Икеа отвори фабрику да би купио оклагију итд. Па ред је да том човеку омогућимо мало бољи живот. А тек цифре што не воле да спомињу... Ено га Тадић, већ спремио неку нову развојну банку, а одакле ће да је финансира ни он не зна, пита Чеду, Чеда ћути...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...