Jump to content

Избори су. Коме иде ваш глас?

Оцени ову тему

Баба

Glasajte kao da su sad izbori  

65 члановâ је гласало

1. 1. За кога бисте гласали да су сад избори?

• ДСС+Двери
      38
    • ДС
      17
    • СНС+СНП+ПУПС
      31
    • СПС
      3
    • СДС-СЛВ-ЛДП
      3
    • ДЈБ
      37
    • ЈС
      0
    • СРС
      22
    • Родољуби
      2
    • Неко други, нећу гласати
      40

Препоручена порука

13 hours ago, Istochnik рече

Moze jedno pitanje? Zasto ljudi glasaju za dveri i dss?

Какво ти је то питање...исто  као да си питао....зашто људи гласају за остале...

Ал ајде, кад питаш да не останеш без одговора....гласајте за Двери да не постанете звери....јер без Двери  постаћете звери... :ani_biggrin:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

4 hours ago, Плутон рече

То гостовање је било намењено публици РТС-а која у великом броју практично није ни чула за Радуловића до тог тренутка. Мого је ту да млати пола сата о томе како не треба да ратујемо с Хрватима или да изнесе укратко своју причу. Човек је добио за две године сат времена на РТС-у, сигурно ће то време да искористи да пошаље поруку тој циљној групи, а не неком ко је већ одгледао 300 његових клипова на Јућубу.

Да али, мораш признати да Радуле заиста нема развијену политику ван економске и административне. Зато ме није ни изненадило његово лоше одговарање гледе мигрантске кризе. Али једну добру ствар јесте рекао - све патриЈоте, са свих страна, крећу са пљувањем "непријатеља" и бусањем у своје патриЈотске груди кад су избори. Чим избора нема, пуф, нема ни патриотизма, а у међувремену народ се завади.

Тако је поступио Милановић пред хрватске изборе и зато сам му био од свег срцаа пожелио да га ХДЗ развали, што се и десило. Па нек он изиграва лажног лијевичара у СДП-у од сад :)

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Рапсоди рече

Какво ти је то питање...исто  као да си питао....зашто људи гласају за остале...

Ал ајде, кад питаш да не останеш без одговора....гласајте за Двери да не постанете звери....јер без Двери  постаћете звери... :ani_biggrin:

Гррррррррррр

tigar.jpg

Подели на овим сајтовима

40 minutes ago, Ћириличар рече

Да али, мораш признати да Радуле заиста нема развијену политику ван економске и административне. Зато ме није ни изненадило његово лоше одговарање гледе мигрантске кризе. Али једну добру ствар јесте рекао - све патриЈоте, са свих страна, крећу са пљувањем "непријатеља" и бусањем у своје патриЈотске груди кад су избори. Чим избора нема, пуф, нема ни патриотизма, а у међувремену народ се завади.

Тако је поступио Милановић пред хрватске изборе и зато сам му био од свег срцаа пожелио да га ХДЗ развали, што се и десило. Па нек он изиграва лажног лијевичара у СДП-у од сад :)

НЕ МОРАМ ЈА НИШТА ДА ПРИЗНАМ!!!!1

Шалим се, у праву си, мада је код Радула добро што је он тога свестан.

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Плутон рече

НЕ МОРАМ ЈА НИШТА ДА ПРИЗНАМ!!!!1

Шалим се, у праву си, мада је код Радула добро што је он тога свестан.

Онда нека се сад, послије избора, прешао цензус или не, више фокусира и на те аспекте, јер није свима економија прва рупа на свирали. Многе је занимал окакав је његов став око Косова, регионалних односа и сл. и он то није знао представити убједљиво.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...