Avocado Написано Децембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2011 Ти што тестирају су убачени елементи који имају задатак да разоре природну медицину. Осим што свесно сакривају истину, они и несвесно ремете енергетске токове биљака у својим експериментима, тако да наш организам више није способан да прихвати њихову квантну есенцију. А лекари су плаћени од илумината да у чајеве убацују и вештачке хемијске лекове. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2011 Једном је била емисија гдје је гостовао неки хомеопата и онда је он објснио како се хомеопатски лијек користи тако што се бочица са лијеком промућка с љубављу и то се онда тако троши. Ето то је био "јак аргумент" чини ми се. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Децембар 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2011 Moja profesorka hemije iz srednje škole je stalno govorila: ,,Ne možemo imitirati prirodu''. Uvek ću biti pre za čajeve i prirodne metode lečenja. Možda je neki lek testiran na 4 kučeta, ali je neki čaj testiran stotinama godina unazad. Ta dva se ne mogu takmičiti. Ali nisam neki frik, kad me zaboli glava, ja popijem analgin, kad imam ciklus popijem rapten,bla bla. Ali mislim da nije potrebno za svaku sitnicu gutati lekove. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Децембар 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2011 Само напред, на добром си путу да будеш номинована. http://en.wikipedia....i/Darwin_Awards Ovo ću da shvatim kao uvredu. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2011 Moja profesorka hemije iz srednje škole je stalno govorila: ,,Ne možemo imitirati prirodu''. Мени рекли Кинези да може. Uvek ću biti pre za čajeve i prirodne metode lečenja. Природа рулз! Ali nisam neki frik, kad me zaboli glava, ja popijem analgin, kad imam ciklus popijem rapten,bla bla. Ali mislim da nije potrebno za svaku sitnicu gutati lekove. Немој те имитације природе. Пробај марихуану, тестирана је стотинама година уназад, милион пута проверена и доказана и дефинитивно се те бомбинице не могу такмичити с њом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2011 Moja profesorka hemije iz srednje škole je stalno govorila: ,,Ne možemo imitirati prirodu''. Uvek ću biti pre za čajeve i prirodne metode lečenja. Možda je neki lek testiran na 4 kučeta, ali je neki čaj testiran stotinama godina unazad. Ta dva se ne mogu takmičiti. Pa tvoja profesorka hemije nije bila u pravu. Mozemo da imitiramo prirodu, nema nikakve magije u hemiji koja ce uciniti da neki molekul koji je nastao u prirodi ima drugacija svojstva od istog takvog molekula kojeg je neko smuckao u laboratoriji. Lekovi se ne testiraju na "4 kuceta" vec na mnogo vecem broju zivotinja a zatim i ljudi. Medicina takodje testira lekovito dejstvo cajeva, tako da ne stoji to suprotstavljanje. Takodje, ne mozes sporadicnu upotrebu nekog sredstva od strane laika, pa makar trajala stotinama godina, da nazoves testiranjem, jer testiranje podrazumeva pazljivo belezenje pozitivnih i negativnih efekata, kao i belezenje odsustva efekata.... zatim objavljivanje rezultata. Postojao je obicaj da se nemirne bebe, koje mnogo placu i imaju problema sa spavanjem stave u polje maka. To je delovalo. Danas znamo da je to zapravo uticaj opijata koje mak sadrzi na bebu. Po tvom opisu, to je super testiran prirodni lek za placljive bebe, koji sjajno deluje bez stetnih posledica. Indijanci su tako "testirali" zvakanje lista koke kao lek, ne stotinama, vec hiljadama godina... Ali nisam neki frik, kad me zaboli glava, ja popijem analgin, kad imam ciklus popijem rapten,bla bla. Ali mislim da nije potrebno za svaku sitnicu gutati lekove. Ma ok je to, samo ti skrecem paznju da tvoj stav da ne ides kod lekara uopste (osim ginekologa) moze biti veoma los po tebe... sto ti je i Ivica napisao na malo grublji nacin... to je naravno tvoja odluka, ti vidi sta ces sa tim... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Децембар 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2011 Ne možeš me ubediti da grešim Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2011 Ovo ću da shvatim kao uvredu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Децембар 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2011 Avocado, za početak, eto još jednog razloga zašto slabo koristim lekove- testirani su na životinjama. Nemoj misliti da sam ja neki laik, veruj mi da jako dobro poznajem hemiju i medicinu. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2011 Ne možeš me ubediti da grešim Сестро, ми смо истомишљеници. И ја сам велики поклоник природе. Волем разне траве, чајеве, а богме и сокове, нарочито кад се мало пусте да ферментирају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2011 Avocado, za početak, eto još jednog razloga zašto slabo koristim lekove- testirani su na životinjama. Ok, to je vec eticko pitanje... ne bih se time bavio... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2011 Indijanci su tako "testirali" zvakanje lista koke kao lek, ne stotinama, vec hiljadama godina... Браћа индијанци и сестре индијанке то и данас раде. Врх ствар, бате. И потпуно природно. Расте у Боливији, Перуу и Колумбији у Андима, на преко три иљаде надморске висине. Ништа смог, ништа издувни гасови, ништа пестициди. Органско, бате. Отварају ти се потпуно нови хоризонти кад једном пробаш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2011 Nemoj misliti da sam ja neki laik, veruj mi da jako dobro poznajem hemiju i medicinu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Negde sam pročitao da u homeopatiji postoje doze okultizma pa sam hteo da pitam da li je to tačno? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Није тачно! Arsenija је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука