Jump to content

Muška lepota

Оцени ову тему

Таша

Препоручена порука

Управо сада, Снежана рече

znam da ocekujes da trazimo tvoju fotku, ne ustrucavaj se

nego, ulepsajti me i dan, idem na posao, daj nekog Adama Le ina

Ne,ne...ne ocekujem sad to. Promenio sam se. 

Na mobilnom sam, ne umem da stavljam slike. :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Снежана рече

Adama Le ina

Морао сам гуглати човјека. Генерација, а изгледа 10 пута боље (самим тим и млађе) од мене.
И онда кажу не ваља се дрогирати, то штети... :D

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Goku рече

Морао сам гуглати човјека. Генерација, а изгледа 10 пута боље (самим тим и млађе) од мене.
И онда кажу не ваља се дрогирати, то штети... :D

Adam nije drogosh.

• Зачуђен 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Broken рече

Adam nije drogosh.

Наравно да јесте.

1) Рок пјевач је. Рокери се дрогирају.  Пјевачи, уопште,  се дрогирају. Сви. Тачка. Када је џедај Марко Булат подлегао искушењу, како тек Адам неће. 

2) истетовиран је.

Кејс клоусд!

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Natasenka рече

Nije bilo upuceno meni. Nema veze. Jos se ucim kako ovo funkcionise. Ne zamjerite. Pozdrav iz Republike Srpske. 

Samo opusteno, prosetaj po forumu, tema za razgovor ima na tone. :mahmah:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Goku рече

џедај Марко Булат

12:smeha:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Goku рече

Наравно да јесте.

1) Рок пјевач је. Рокери се дрогирају.  Пјевачи, уопште,  се дрогирају. Сви. Тачка. Када је џедај Марко Булат подлегао искушењу, како тек Адам неће. 

2) истетовиран је.

Кејс клоусд!

dzedaj Marko je jedan od produhovljenijih

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Natasenka рече

Muska ljepota je u duhovnom uzrastanju muskarca, u ljubavi prema Bogu, samim tim i prema svim bliznjima. Ako samo pazi na spoljasnju ljepotu, ocarace neku curu samo na kratko. Prolazna je spoljasnja ljepota, otuda i prolazna ljubav. Duhovno lijep muskarac osvaja za citav zivot. :)

Ја сам толико духовно леп да жене на мене гледају као на духовника. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Lady Godiva рече
пре 52 минута, Precious рече

Ја сам толико духовно леп да жене на мене гледају као на духовника. 

a-moment-of-silence_o_643086.jpg

Не мора нужно да значи. 
Нпр отац Макарије из домаћег филма Чудо Невиђено; можда је такав тип духовника :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...