Broken Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 Управо сада, Снежана рече znam da ocekujes da trazimo tvoju fotku, ne ustrucavaj se nego, ulepsajti me i dan, idem na posao, daj nekog Adama Le ina Ne,ne...ne ocekujem sad to. Promenio sam se. Na mobilnom sam, ne umem da stavljam slike. Neša_, obi-wan and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 Ne ustrucavam se. Mozda izgledam kao narcis, ali zaista nisam. Stojim iza toga da se spoljasnjost da srediti na razne nacine. Na unutrasnjoj ljepoti je potrebno raditi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 пре 3 минута, Снежана рече Adama Le ina Морао сам гуглати човјека. Генерација, а изгледа 10 пута боље (самим тим и млађе) од мене. И онда кажу не ваља се дрогирати, то штети... Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 пре 1 минут, Goku рече Морао сам гуглати човјека. Генерација, а изгледа 10 пута боље (самим тим и млађе) од мене. И онда кажу не ваља се дрогирати, то штети... Adam nije drogosh. Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 Nije bilo upuceno meni. Nema veze. Jos se ucim kako ovo funkcionise. Ne zamjerite. Pozdrav iz Republike Srpske. Neša_, obi-wan and Goku је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 пре 3 минута, Broken рече Adam nije drogosh. Наравно да јесте. 1) Рок пјевач је. Рокери се дрогирају. Пјевачи, уопште, се дрогирају. Сви. Тачка. Када је џедај Марко Булат подлегао искушењу, како тек Адам неће. 2) истетовиран је. Кејс клоусд! Војвода7 and Снежана је реаговао/ла на ово 1 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 Управо сада, Natasenka рече Nije bilo upuceno meni. Nema veze. Jos se ucim kako ovo funkcionise. Ne zamjerite. Pozdrav iz Republike Srpske. dobrodošla Natasenka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 пре 1 сат, Natasenka рече Nije bilo upuceno meni. Nema veze. Jos se ucim kako ovo funkcionise. Ne zamjerite. Pozdrav iz Republike Srpske. Samo opusteno, prosetaj po forumu, tema za razgovor ima na tone. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 пре 1 сат, Goku рече џедај Марко Булат Goku and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 пре 1 сат, Goku рече Наравно да јесте. 1) Рок пјевач је. Рокери се дрогирају. Пјевачи, уопште, се дрогирају. Сви. Тачка. Када је џедај Марко Булат подлегао искушењу, како тек Адам неће. 2) истетовиран је. Кејс клоусд! dzedaj Marko je jedan od produhovljenijih obi-wan, Goku and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Precious Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 пре 5 часа, Natasenka рече Muska ljepota je u duhovnom uzrastanju muskarca, u ljubavi prema Bogu, samim tim i prema svim bliznjima. Ako samo pazi na spoljasnju ljepotu, ocarace neku curu samo na kratko. Prolazna je spoljasnja ljepota, otuda i prolazna ljubav. Duhovno lijep muskarac osvaja za citav zivot. Ја сам толико духовно леп да жене на мене гледају као на духовника. Рапсоди, Smaragdni kamičak, Neša_ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 пре 3 часа, Natasenka рече Na ovakvom sajtu nisam ocekivala ovakve polemike. Ово су полемике..? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 пре 46 минута, Precious рече Ја сам толико духовно леп да жене на мене гледају као на духовника. www.memecenter.com Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Precious Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 Нисам ја ни у френдзони, не дружим се са женама, лош су утицај. Smaragdni kamičak and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јун 1, 2018 Пријави Подели Написано Јун 1, 2018 пре 5 минута, Lady Godiva рече пре 52 минута, Precious рече Ја сам толико духовно леп да жене на мене гледају као на духовника. Не мора нужно да значи. Нпр отац Макарије из домаћег филма Чудо Невиђено; можда је такав тип духовника Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука