Mil0š Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 (измењено) ali zasto da diskutijem sa nekim ko huligane naziva svojom braćom... Nekako ne vidim da je težak izbor između žestokog alkohola i mlake ... ti ili ne umeš da čitaš, ili nisi sposoban da razumeš pročitano.ja sam lepo napravio razuiku izmedju slobode koja ugrozava bezbezdnost ili egzistenciju grugoga, i slobode koja ne ugrožava, već se samo nekom ne sviđa. A ti vidim imaš dovoljno mozga da znaš kada si ugrožen, a kada ne? Ako ti je do puke egzistencije...linija manjeg otpora i samo piči... Измењено Октобар 2, 2012 од Дејан rečnik...!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Pa ti se ponašaš kao da je to to. мора да си сањао нешто клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 СТРУЧНО! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Medo, sve to što ti pišeš je u redu kao kritika njihovog aktivizma... samo je malo promašena tema... šta god ti i ja mislili o tome da li su njihovi načini "borbe" dobri po njih, to je potpuno irelevantno u odnosu na to da li imaju pravo na javno okupljanje... takođe je potpuno irelevantno za okolnost da nažalost živimo u državi koja šalje poruku da će tebi i meni i bilo kome ukinuti osnovna ustavna prava ako par stotina maloumnih nasilnika hoće da nas bije... Juan Valdez, karabanana, DankaM and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Medo, sve to što ti pišeš je u redu kao kritika njihovog aktivizma... samo je malo promašena tema... šta god ti i ja mislili o tome da li su njihovi načini "borbe" dobri po njih, to je potpuno irelevantno u odnosu na to da li imaju pravo na javno okupljanje... takođe je potpuno irelevantno za okolnost da nažalost živimo u državi koja šalje poruku da će tebi i meni i bilo kome ukinuti osnovna ustavna prava ako par stotina maloumnih nasilnika hoće da nas bije... мора да си ме заменио с неким, јел си негде видео да сам написао да бих неком забранио право на окупљање? за наводно укидање права нисам сигуран чак и кад је ова суманута држава у питању, нити осећам њихов проблем као свој, ни под разно - симпатични су ми, али крајње одбојни због својих врло деструктивних и приземних наступа у јавности и медијима. и да су нека друга дискриминисана група која се слично понаша, исто би им поручио - ставите неке смислене представнике који ће вас смислено представљати, политички се активирајте, направите странку и престаните да изигравате циркузанте, можда и урадите нешто за свог живота. овако ће само да их мрзе, јурцају и стално ће да кукају ко калимеро. патетично. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1349199754' post='722297] мора да си ме заменио с неким, јел си негде видео да сам написао да бих неком забранио право на окупљање? Nisam... niti sam te "optuzio" za tako nesto... drugi im zabranjuju pravo na okupljanje i zato rekoh da je ova tvoja kritika "promasena tema" (znaci, ne netacna, pogresna ili nesto slicno, vec za ovu temu "Zabranjena parada ponosa" prilicno irelevantna)... drugim recima, koliko god da si u pravu, a uglavnom jesi - njihova je stvar kako ce da se bore za svoje ciljeve... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Nisam... niti sam te "optuzio" za tako nesto... drugi im zabranjuju pravo na okupljanje i zato rekoh da je ova tvoja kritika "promasena tema" (znaci, ne netacna, pogresna ili nesto slicno)... koliko god da si u pravu, njihova je stvar kako ce da se bore za svoje ciljeve... извини, али није само њихова ствар кад изазову нереде провоцирајући годину дана уназад помало и насумично а појачано пред евентуалну параду, па се онда "правдају" како њих неко јури да их бије, забрањује и/или цензурише. и то по целом београду, да паралишу цео град на цео дан и да се сви штрецају да ли ће, како, куда и кад, због пар виктимизованих само-праведника, са обе стране. мени су те обе интересне стране исте, једни су садисти а други мазохисти - то је идеалан спој јер једни без других не постоје, барем не политички онда се потпуно слажем, невезано за љигаву политику коју све јавне фаце воде око тога, што је забрањено И ЈЕДНИМА И ДРУГИМА да праве свој шенлук преко туђе грбаче. иначе не бих, порадовао бих се да им се заврши шта и колико треба и да ми се скину с дневног реда и да се престане мешетарити, у овом случају очигледно потраживањем повлашћених, "правима човека" - кад смо већ толико апсолвирали свако понаособ и на својој кожи колико нам фале, далеко више него што их имамо. иначе, чак не могу ни да замислим легитимну и легалну странку која ће бити састављена од хомосексуалаца а да не буде самим тим дискриминативна јер фаворизује једне а дискриминише друге, у самом постулату постојања. па још и да се бори само за "њихова" права, а да се не дотакне осталих дискриминсаних група мислим, србија ... Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1349200763' post='722306] извини, али није само њихова ствар кад изазову нереде провоцирајући годину дана уназад помало и насумично а појачано пред евентуалну параду, па се онда "правдају" како њих неко јури да их бије, забрањује и/или цензурише. и то по целом београду, да паралишу цео град на цео дан и да се сви штрецају да ли ће, како, куда и кад, због пар виктимизованих само-праведника, са обе стране. Izazivaju nerede isto koliko i privlacna devojka izaziva silovanje... mani me opravdanja za nasilnistvo... ne lezi ti... Apsolutno je njihova stvar i to sto grese ako grese... sloboda podrazumeva i pravo da donosis pogresne odluke... kao sto rekoh, kritikuj njihov aktivizam... moze da ti se ne dopada... ali nemoj da pruzas "racionalizaciju" za necije batinjanje i ukidanje prava u vidu "sami su krivi"... мени су те обе интересне стране исте, једни су садисти а други мазохисти pa dobro... mogu da ti budu i gori od nasilnika... imas pravo na svoje misljenje... jedino sto ti javno i grupno iskazivanje misljenje zavisi od diskrecione odluke navijaca Rada i Ivice Dacica... congratulations... иначе, чак не могу ни да замислим легитимну и легалну странку која ће бити састављена од хомосексуалаца а да не буде самим тим дискриминативна јер фаворизује једне а дискриминише друге, у самом постулату постојања. па још и да се бори само за "њихова" права, а да се не дотакне осталих дискриминсаних група мислим, србија ... Zato je i malo bzvz da budu stranka jer stranke bi trebalo da zastupaju opste interese... za razliku od pokreta, udruzenja i slicno koji mogu i posebne, sto ih svakako ne cini diskriminatorskim... Doduse mi imamo stranku penzionera u vlasti... karabanana је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Izazivaju nerede isto koliko i privlacna devojka izaziva silovanje... mani me opravdanja za nasilnistvo... ne lezi ti... Да ли је хтео да оправда насилништво или да каже да је наша ствар, не само њихова, јер је чињеница да њихов активизам, посредно, изазива нереде. Зашто? Да ли само због суманутости хулигана или и у њиховом активизму није баш све како ваља... Јесте њихова ствар, али је услед свега постала и наша, и више не може да се каже да је само њихова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Moze neko od vas, sto mislite da je zabrana dobra jer bi inace bio porusen grad, da mi objasnite zasto nigde u Beogradu nije bilo niakkvog incidenta 27.06.2012. kad je bio gej dana i kad su u Knezu imali neki parti i jos ih RTS snimio zagrljene kako pustaju balone? Zasto tada nijedan huligan, slucajni prolaznik, pripadnik "obicnog naroda" nije uradio nista negativno prema tim na javnoj gej zurci a sada bi? Tada nigde nikakvog nereda a sad bi bilo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Није се дизала прашина око тога годину дана, него је на брзину организовано, попут оне "шетње" од прошле године када су им забранили протест. Ево, ја први за то појма немам. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Није се дизала прашина око тога годину дана, него је на брзину организовано, попут оне "шетње" од прошле године када су им забранили протест. Ево, ја први за то појма немам. Bilo je na njihovim blogovima i sajtovima, huligani su znali 100% posto oni to sve prate. A taj cirkus je trajao nekih dobrih 6 sati pa cak i da nisu znali vrlo brzo bi se skupila stanarda ekipa. Veliak zurka u srcu prestonice a da se ne zna, narocito ovi sto samo vise po ulicama i gledaju gde ce da se izmangupisu. Da bi huligani znali dovoljno je nedelju dana pre toga pustiti jedno cirkularno fejsom i eto ti i publike i razbijaca. Ali mene zanima kako bas, cak i da huligani nisu tamo, nikako taj "posteni narod" koji po piskaranjima tradicionalista "instiktivno oseca urodjenu odbojnost prema perveziji" i automatski odogovara na provokacije da ih napadne ili psuje? Gde su ti ljudi ako to nije samo isprazno trucanje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Bilo je na njihovim blogovima i sajtovima, huligani su znali 100% posto oni to sve prate. A taj cirkus je trajao nekih dobrih 6 sati pa cak i da nisu znali vrlo brzo bi se skupila stanarda ekipa. Veliak zurka u srcu prestonice a da se ne zna, narocito ovi sto samo vise po ulicama i gledaju gde ce da se izmangupisu. Da bi huligani znali dovoljno je nedelju dana pre toga pustiti jedno cirkularno fejsom i eto ti i publike i razbijaca. Ali mene zanima kako bas, cak i da huligani nisu tamo, nikako taj "posteni narod" koji po piskaranjima tradicionalista "instiktivno oseca urodjenu odbojnost prema perveziji" i automatski odogovara na provokacije da ih napadne ili psuje? Gde su ti ljudi ako to nije samo isprazno trucanje? Не знам, стварно нисам ни био упознат са тим, ево сад сам од тебе чуо да се тако нешто уопште и одржало. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Izazivaju nerede isto koliko i privlacna devojka izaziva silovanje... mani me opravdanja za nasilnistvo... ne lezi ti... Apsolutno je njihova stvar i to sto grese ako grese... sloboda podrazumeva i pravo da donosis pogresne odluke... kao sto rekoh, kritikuj njihov aktivizam... moze da ti se ne dopada... ali nemoj da pruzas "racionalizaciju" za necije batinjanje i ukidanje prava u vidu "sami su krivi"... не може никако да буде њихова ствар, јер се ради о једном народу и колапсу једног града на цео дан, па и неких демократских тековина на дужи период за које се неко тамо као бори, јелте. уопште не пружам миловање ни једних ни других него се ради о константним провокацијама тврдих струја од стране хомосексуалног лобија, док им ови други прете миловањем по главама чизмама и приручним алатом, без икакве намере да се социјализују у политички и грађански живот ове државе док се понашају као увређени и хистерични паунови којима треба нешто да се да само зато што постоје. нек се изборе, молим лепо. сем тога што релативизујеш и банализујеш беспотребно, док нити оправдавам него оптужујем подједнако обе групе да једне без других не постоје и не би ни имали чиме да се баве да нема оних других. ја се не бавим толико политиком па из ове позиције доконог посматрача не могу да проценим шта власт добија том игром и који је мотив за поспешивање те склопке на тако дуге временске интервале, јер то очигледно већ годинама траје. иначе, заиста не мислим да су тако једноставне ствари и да се своди на гљивицу или неког појединачног политичког пиона а да су другима везане руке за то време што се тиче оних који пале и жаре по улици, ти су од деведесетих служили прво демократама а данас су плаћеници неког режима или странке, па чак и неког тајкуна да спроведу неку агресивну акцију зарад нечег што нама није тако очигледно. проблем је што то све може за два дана да се заврши и да се заувек скине са дневног реда, ал онда не би морали да имамо целу силу оноликих политичких дронова и бирократске администрације која док се покрене само треба јој цео мандат владе. pa dobro... mogu da ti budu i gori od nasilnika... imas pravo na svoje misljenje... jedino sto ti javno i grupno iskazivanje misljenje zavisi od diskrecione odluke navijaca Rada i Ivice Dacica... congratulations... не ради се о томе ко је ко, већ ко је за шта заслужан. то ти је као да псујеш неког ко има кратак живац и да не очекујеш да ћеш добити батине, а онда га тужиш што те унаказио па ти после криво кад ти чика судија каже да ћеш и ти у затвор мало, јер постоји против-тужба за увреде и реновирање кафане због туче у којој си учествовао. хипотетичка ситуација, па сам поставио имагинарне услове, не правне. дакле, не ради се само о изолованом случају једне безазлене променаде/претње батинањем, нити једног изолованог случаја провокативне изложбе/активирањем циљне групе да проактивно учествује у генерисању рекламе изложбе док пљује по њој, нити једне изјаве или објаве неког лобисте или хулигана/хулиганске групе, већ мора мало шире да се гледа цео временски интервал између два (покушаја) циркузањења по улици, и једних и других. а ситно мени за гљивицу и хулигане, и једни и други би радили за гејеве да их боље плаћају Zato je i malo bzvz da budu stranka jer stranke bi trebalo da zastupaju opste interese... za razliku od pokreta, udruzenja i slicno koji mogu i posebne, sto ih svakako ne cini diskriminatorskim... Doduse mi imamo stranku penzionera u vlasti... не да је безвезе, него је потпуно лишено разума, а они то знају па зато и тупе овако и "стимулишу" јавност да се буни против тамо неких хулигана док уствари рекламирају свој недостатак права мислим, пази кад ме не би чудило да исти лоби плаћа и једне и друге, не би ли постигли једну макијавелијвску сплетку да се одмота у оном смеру који им највише одговара ... и не причам о некаквој завери, већ о класичном политичком лобирању и манипулацији медија у духу маркетинга. странка пензионера не дискриминише пензосе по питању телесности, велика разлика, и одатле уствари повлашћеност хомосексуалне популације јер управо то тражи, на страну да ли је то смислено и колико. није то баш тако једноставно - "дај права и ми ћемо да будемо сити, а ови други су ментоли ионако". клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Moze neko od vas, sto mislite da je zabrana dobra jer bi inace bio porusen grad, da mi objasnite zasto nigde u Beogradu nije bilo niakkvog incidenta 27.06.2012. kad je bio gej dana i kad su u Knezu imali neki parti i jos ih RTS snimio zagrljene kako pustaju balone? Zasto tada nijedan huligan, slucajni prolaznik, pripadnik "obicnog naroda" nije uradio nista negativno prema tim na javnoj gej zurci a sada bi? Tada nigde nikakvog nereda a sad bi bilo? да се оградим - одговарам у своје име, немам намеру да се приклањам ниједнима. мислим да је то зато што тад политички ником није одговарало да се пролива крв а исто нисам ни знао да се то десило иако живим у београду. ал добро, ја ионако не читам новине и не гледам теве, тако да сам специфичан случај ... Aquilius Cratus and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука