Jump to content

Забрањена "Парада поноса"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Не знам како сам дошао до закључка да си старији и од мене. Небитно. Ти само мислиш да их познајеш. Од сада па убудуће ћу њихова дела називати несташлуцима да бих, барем, мало ублажио мржњу коју несебично сејеш по овом форуму. О мојој неморалности можеш да пишеш шта и колико хоћеш - не дотиче ме. Једино ћу ти одговорити на знак једнакости који си поставио између неморала и дверјанина. То је примерено управо онима које ти " прозиваш " - особама које нагињу ка тоталитарним идејама, попут, - фашизма.

Neverovatno

Подели на овим сајтовима

Neverovatno

Невероватна је потреба појединаца ( на несрећу све су бројнији ) да кроз чанкове наочаре види оно чега нема у Србији. Читајући оно што они пишу, слушајући шта говоре неупућени странац би помислио да је дошао у Немачку тридесетих година - додуше, такву слику о Србији здушно подпомажу и поједини медији из простог разлога - користољубља. Упоређујући њих и ове које им служе за представљање Србије онаквом каква никада није била, каква није ни сада, и каква никада неће ни бити - то и јесу несташлуци.

Подели на овим сајтовима

Странци више имају осећај као да су дошли у Стаљинов Совјетски Савез...

Narocito oni iz drzave Holivud gde zivi Rambo ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Када живиш негде ваљда се навикнеш на свакодневницу па не примећујеш те ствари. Најбоље се види са стране.

Ево гледам Амере, они већином уопште нису свесни колико је њихова земља постала супротност онога што су оснивачи хтели да направе и због чега су некада били симбол слободе и благостања. За њих су то данас само фразе које су потпуно изгубиле смисао.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Када живиш негде ваљда се навикнеш на свакодневницу па не примећујеш те ствари. Најбоље се види са стране.

Ево гледам Амере, они већином уопште нису свесни колико је њихова земља постала супротност онога што су оснивачи хтели да направе и због чега су некада били симбол слободе и благостања. За њих су то данас само фразе које су потпуно изгубиле смисао.

facenew22222222

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Невероватна је потреба појединаца ( на несрећу све су бројнији ) да кроз чанкове наочаре види оно чега нема у Србији. Ч

Ne trebaju mi nocare da znam da je samo proslo leto u nisu bilo 3 pokushaja ubistva, jedno ubistvo, da su momci hrali Pobedinom u mercedesu i lomili redom dok se cekalo 2 sata da ih milicija uhapsi.

Meni nedeljko cankove nocare ne trebaju uospte za to ja vidim svet oko sebe. Ti izgleda ne vidis ili ne zelish da vidis. Za tebe su to nestasna deca. Dok ne ubiju nekog.

eto tako jedno nestasno dete iz krusevca niko se nije setio da smesti u zatvor posle silnih prebijanja ljudi on je bio na slobodi dok nije uzeo pistolj i ubio coveka.

I tada je njegov tata pokushavao da ga izvadi na "lud je"

Dakle molim te... ne vredjaj mi intelekt. To sto ti moras da imas svaki stav suprotan canku - to je tvoj debeli problem al ne farbaj nas ovde.

Читајући оно што они пишу, слушајући шта говоре неупућени странац би помислио да је дошао у Немачку тридесетих година - додуше, такву слику о Србији здушно подпомажу и поједини медији из простог разлога - користољубља.

Pitaj roditelje brisa tatona kako se osecaju povodom dolaska njegovog sina u Srbiju.

U kakvu je on zemlju dosao kad su ga 10 coevka jurili machugama u SRED BEOGRADA u SRED BELA DANA.

I to su posle neki pravdali izgovorom - A STA JE SA SRBIMA U JASENOVCU A STA JE SA RATNIM ZLOCINIMA NAD SRBIMA.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ne trebaju mi nocare da znam da je samo proslo leto u nisu bilo 3 pokushaja ubistva, jedno ubistvo, da su momci hrali Pobedinom u mercedesu i lomili redom dok se cekalo 2 sata da ih milicija uhapsi.

Meni nedeljko cankove nocare ne trebaju uospte za to ja vidim svet oko sebe. Ti izgleda ne vidis ili ne zelish da vidis. Za tebe su to nestasna deca. Dok ne ubiju nekog.

eto tako jedno nestasno dete iz krusevca niko se nije setio da smesti u zatvor posle silnih prebijanja ljudi on je bio na slobodi dok nije uzeo pistolj i ubio coveka.

Dakle molim te... ne vredjaj mi intelekt. To sto ti moras da imas svaki stav suprotan canku - to je tvoj debeli problem al ne farbaj nas ovde.

Pitaj roditelje brisa tatona kako se osecaju povodom dolaska njegovog sina u Srbiju.

U kakvu je on zemlju dosao kad su ga 10 coevka jurili machugama u SRED BEOGRADA u SRED BELA DANA.

I to su posle neki pravdali izgovorom - A STA JE SA SRBIMA U JASENOVCU A STA JE SA RATNIM ZLOCINIMA NAD SRBIMA.

У суштини. потпуно се слажем са Твојим писањем, и заиста је ужасно осећање кад троје деце испраћам у школу или на факултет, знајући истинитост о чему си писао. Али брате мој, то није само код нас...то је светска садашњица, одвратна, али таква, што опет никао није до0вољан разлог да се истим не успротивимо свако колико може у домену у коме можемо очекивати бар неке резултате.

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

Подели на овим сајтовима

У суштини. потпуно се слажем са Твојим писањем, и заиста је ужасно осећање кад троје деце испраћам у школу или на факултет, знајући истинитост о чему си писао. Али брате мој, то није само код нас...то је светска садашњица, одвратна, али таква, што опет никао није до0вољан разлог да се истим не успротивимо свако колико може у домену у коме можемо очекивати бар неке резултате.

Ne sporim ja da nije to samo kod nas. Huligana i idiota ima svud. Ali jedino ih mi posebno tretiramo.

Jedino si kod nas mogao da vidis toliku podrsku za Urosa Misica koji je gurao coveku baklju u lice.

Jedino si kod nas mogao da vidis toliko jaku podrsku "osudjenima za brisa tatona" i trazenje neke pravde za njih jer je nepravedno osuditi ih.

Jedino kod nas si mogao da vidis pravdu za onog Bogdanova sto je pravio haos u Italiji.

ne znam jel si na fejsbuku ali ja se najezim gledajuci one fejsbuk grupe. Pa na svakoj skoro grupi koja je neka podrska nacionalizmu i Srbiji dakle svaka ( a clan sam mnogih ) vidjam uzdizanje u nebesa Arkana, Legije, raznorazne navijache, Obradovica i slichnih.

Kod nas je to veliki trend za razliku od inostranstva.

Britanci su toliko izdresirali svoje navijache i oni su isto proziveli 80tih sa prelazom na 90te... ali to je toliko stroga akciaj bila da su navijachi obrali bostan.

Kod nas - nikakva akcija nista...

p.s.

Da se ispravim, rekao sam jedino mi. Nismo jedino mi, naprimer poljaci imaju slichan tretman ....

Подели на овим сајтовима

Kod nas - nikakva akcija nista...

Како никаква акција?

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/320722/Osudjeni-vodja-Alkatraza-na-postizbornom-slavlju-sa-Dacicem-i-vrhom-SPS

Шта је ово ако није акција? Немој да си непоштен, познато је да свуда у свету хулигани славе победе са будућим премијерима.

Подели на овим сајтовима

Како никаква акција?

http://www.blic.rs/V...cem-i-vrhom-SPS

Шта је ово ако није акција? Немој да си непоштен, познато је да свуда у свету хулигани славе победе са будућим премијерима.

.... tuzno....

Подели на овим сајтовима

Те су навијачке групе тесно повезане са политичарима који их користе као "ударне трупе" када им затреба, а толеришу им свакодевно насиље као "тренинг". Погледајте ко је у управним одборима фудбалских клубова и све ће вам бити јасно. Аркан је био вођа навијача па сви знамо шта је после тога постао.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Е, па нећемо тако. Одакле ти идеја да сам ја убиства, убиства у покушају и остала тешка или лакша кривична дела окарактерисао као несташлуке ? Да ти, ипак, скинеш наочаре ?

Подели на овим сајтовима

U СРБББСКО-ПАТРИЈОЦКОМ mehuru iluzija, propagande i dogmi su Naša Deca poetski heroji a Srbija je divna zemlja ljudi neopevanih osobina kojoj plaćenici i Zapad žele najgore i u kojoj je ovako loše tek igrom slučaja. Slobo je neshvaćeni heroj, naš najbolji izdanak, Šešelj je genije a Miroslav Lazanski je kontra-propagandista.

A inače, Bog je stvorio svet u septembru 2000. i onda su došli izdajnici i sve upropastili.

Те су навијачке групе тесно повезане са политичарима који их користе као "ударне трупе" када им затреба, а толеришу им свакодевно насиље као "тренинг". Погледајте ко је у управним одборима фудбалских клубова и све ће вам бити јасно. Аркан је био вођа навијача па сви знамо шта је после тога постао.

Oni su SS ove nove, neo-klero-fašističke Srbije.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Истина,уз малу исправку, један до навијача....

Потпуно смо одлутали са теме, али надам се да нас неће казнити, ако ни због чега другог, онда због тоха што сам носиоц споменице Глобални модератор ЖРУ :)

Оно што је било само наизглед скупо, а дефинитвно би донело најбоље резлтате, јесте сугестија професора са факултета политичких наука, да буде што више белих листића, све до дана, кад на листи буду људи са што мање досадашњег политичког ангажмана, јер сад свима очигледно, (а тек ће и бити) нема неукаљаних, осим једнога кога на брзину убише.

Извињавам се администраторима за оф топик, али мислим да је по многим темама, кључ у овоме што сам написао....не смислио, већа само написао :)

"Прости верник"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...