JESSY Написано Новембар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 ПСАЛАМ 23. ( 22. је већ био на почетку) 1.ГОСПОДЊА је земља и пуноћа њена, васељена и сви који живе у њој. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 2. Он је њу на морима основао, и на рекама је припремио. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 3.Ко ће узићи на гору Господњу, и ко ће стати на месту светом Његовом ? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 4. Невин рукама и чист срцем, који није узео узалуд душу своју, и није се лажно заклео ближњем своме. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 5.Он ће добити благослов од Господа, и милост од Бога Спаса свога. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 (измењено) Očito me nešto forum zarkavao noćas kada sam kliknuo u temu izašao mi zadnji stih 25 i ja nastavio dalje... Oprostite mi na pometnji! Измењено Новембар 16, 2012 од Martirije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 6. Ово је род који тражи Господа, који тражи лице Бога Јаковљева. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 7.Подигните врата, кнезови ваши, и уздигните се, врата вечна, и ући ће Цар славе ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 16, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 8. Ко је тај Цар славе? Господ моћан и силан,Господ силан у боју... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 9. Подигните врата, кнезови ваши, и уздигните се, врата вечна, и ући ће Цар славе . Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 10. Ко је тај Цар славе? Господ над војскама, Он је Цар славе. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Псалам 24. 1. Теби Господе, уздигох душу моју, Боже мој... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владо М Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 2.На Тебе се поуздах, да се не постидим (до века), да ми се не наругају непријатељи моји Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 3.Јер сви који ради Тебе трпе, неће се постидети; нека се постиде они који узалуд безаконују. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 4. Путеве Твоје Господе покажи ми и стазама Твојим научи ме.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука