nana Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 5. Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој, и Тебе потрпех васцели дан Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 6.Опомени се милосрђа Твога Господе, и милости Твојих , јер су од века. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 7. Грех младости моје и незнања мога не спомени, по милости Твојој помени ме Ти, ради доброте Твоје, Господе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 8. Добар је и праведан Господ, зато ће закон поставити онима који греше на путу. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 9. Упутиће кротке на суду, научиће кротке путевима Својим. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 10.Сви су путеви Господњи милост и истина, онима који ишту завет Његов и сведочанства Његова. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 11.Radi imena svojega, Gospode, oprosti grijeh moj, jer je velik. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 12.Који је човек који се боји Господа? Закон ће му поставити на путу који је изабрао. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 13. Душа ће се његова настанити у добру, и семе ће његово наследити земљу. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 14. Gospod je utvrđenje onima koji Ga se boje i zavet Svoj javiće im.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 15. Очи су моје свагда ка Господу, јер ће Он избавити од замке ноге моје . Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 16. Погледај на ме и помилуј ме, јер сам ја јединак (=самац) и сиромах. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 17. Žalosti srca moga umnožiše se iz nevolja mojih izbavi me... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 18.Види јаде моје и муку моју,и опрости ми све гријехе моје. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 19.Види непријатеље моје како се умножише, и мржњом неправедном омрзнуше ме. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука