Јадранка-Дервента Написано Новембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2012 ПСАЛМ 26. 1. Господ је видјело моје и спасење моје; кога да се бојим? Господ је кријепост живота мојега; кога да се страшим? JESSY је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2012 2.Када се приближују на ме злостављачи да поједу тело моје, тлачитељи и непријатељи моји, они ослабише и падоше. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2012 3.Ако се построји на ме табор(непријатеља), неће се уплашити срце моје; ако се подигне рат на ме, ја ћу се и тада надати. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 4. За једно само молим Господа, само то иштем, да живим у домо Господњем све дане живота својега, да гледам красоту Господњу, и раним у цркву Његову. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 5. Јер ме сакри у насељу Своме у дан зала мојих, покри ме у скровишту шатора Свога. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 5. Јер ме сакри у насељу Своме у дан зала мојих покри ме у скровишту шатора Свога, на стену уздиже ме . 6. И сада, ево, уздиже главу моју на непријатеље моје. Обиђох и принесох у шатору Његовом жртву (хвале) и клицања; певаћу и псалмопојаћу Господу. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 7.Услиши Господе, глас мој којим завиках; помилуј ме и услиши ме. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 8. Теби рече срце моје: (Господа ћу тражити). Тражаше Те лице моје; лице Твоје, Господе, тражићу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 9.Не окрени лице Твоје од мене, и не уклони се у гњеву Своме од слуге Твога. Буди ми помоћник, не одбаци ме и не напусти ме, Боже Спаситељу мој. . ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 10. Јер отац мој и мати моја оставише ме, а Господ прихвати ме. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 11. Законоположи ме, Господе, путем Твојим, и упути ме по стази правој, ради непријатеља мојих. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 12. Не предај ме душама мучећих ме, јер усташе на ме сведоци неправедни, и слага неправда(саму) себе. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 13. Верујем да ћу видети добра Господња у земљи живих. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 14.Потрпи(стрпљиво чекај) Господа, јуначи се и снажи се, срце моје, и потрпи Господа. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Псалам 27. Теби Господе завиках, Боже мој, немој заћутати од мене; јер ако заћутиш од мене, бићу сличан онима који силазе у гроб. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука