JESSY Написано Септембар 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Преведе народ свој преко пустиње; јер је до века милост његова; ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Поби цареве велике;јер је довијека милост Његова; Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 И изгуби цареве знатне; јер је до века милост Његова; ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Сиона цара Аморејскога;јер је довијека милост Његова; Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2012 Psalmi 3:1,2,3,4,5 Gospode! Kako je Mnogo nepriajtelja mojih! Mnogi ustaju na me. Mnogi govore sza dusu moju: Nema mu pomoci od Boga. Al ti si, Gospode, stiti koji me zaklanja, slava moja; ti podizes glavu moju. Glasom svojim vicem ska Gospodu, i cujemme sa svete gore svoje. Ja lezem spavm i ustajem jer me Gospod cuva. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Септембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2012 И Ога цара Васанскога;јер је довијеке милост Његова; Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Септембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2012 И дао земљу њихову у наслеђе; јер је довека милост Његова bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2012 16:11 Pokazaces mi put zivotni: obilje je radosti pred licem tvojim, uteha u desnici tvojoj doveka oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2012 У достојање Израиљу, слузи свом; јер је до века милост његова; ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2012 Psalmi 3:1,2,3,4,5 Gospode! Kako je Mnogo nepriajtelja mojih! Mnogi ustaju na me. Mnogi govore sza dusu moju: Nema mu pomoci od Boga. Al ti si, Gospode, stiti koji me zaklanja, slava moja; ti podizes glavu moju. Glasom svojim vicem ska Gospodu, i cujemme sa svete gore svoje. Ja lezem spavm i ustajem jer me Gospod cuva. опрости, али било би лепше и корисније да сваки псалам испратимо до краја....да постоји целина ...јер, у томе и јесте поента ове теме, да се што више упознамо са сваким псалмом....и да их што више научимо... Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2012 опрости, али било би лепше и корисније да сваки псалам испратимо до краја....да постоји целина ...јер, у томе и јесте поента ове теме, да се што више упознамо са сваким псалмом....и да их што више научимо... Pa ovde sam napisao celinu 5 njih povezanih. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2012 Који нас се опомену у понижењу нашем;јер је довека милост Његова; ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2012 И избави нас од непријатеља наших; јер је до века милост Његова; ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2012 Који даје храну сваком телу; јер је до века милост Његова; ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Септембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2012 Славите Бога Небескога;јер је довијека милост Његова. Алилуја. Бојан Басарин је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука