Jump to content

Знамо ли псалме?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Преведе народ свој преко пустиње; јер је до века милост његова;

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

И изгуби цареве знатне; јер је до века милост Његова;

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Сиона цара Аморејскога;јер је довијека милост Његова;

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Psalmi 3:1,2,3,4,5 Gospode! Kako je Mnogo nepriajtelja mojih! Mnogi ustaju na me. Mnogi govore sza dusu moju: Nema mu pomoci od Boga. Al ti si, Gospode, stiti koji me zaklanja, slava moja; ti podizes glavu moju. Glasom svojim vicem ska Gospodu, i cujemme sa svete gore svoje. Ja lezem spavm i ustajem jer me Gospod cuva.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

У достојање Израиљу, слузи свом; јер је до века милост његова;

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Psalmi 3:1,2,3,4,5 Gospode! Kako je Mnogo nepriajtelja mojih! Mnogi ustaju na me. Mnogi govore sza dusu moju: Nema mu pomoci od Boga. Al ti si, Gospode, stiti koji me zaklanja, slava moja; ti podizes glavu moju. Glasom svojim vicem ska Gospodu, i cujemme sa svete gore svoje. Ja lezem spavm i ustajem jer me Gospod cuva.

опрости, али било би лепше и корисније да сваки псалам испратимо до краја....да постоји целина ...јер, у томе и јесте поента ове теме, да се што више упознамо са сваким псалмом....и да их што више научимо... :)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

опрости, али било би лепше и корисније да сваки псалам испратимо до краја....да постоји целина ...јер, у томе и јесте поента ове теме, да се што више упознамо са сваким псалмом....и да их што више научимо... :)

Pa ovde sam napisao celinu 5 njih povezanih.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Који нас се опомену у понижењу нашем;јер је довека милост Његова;

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

И избави нас од непријатеља наших; јер је до века милост Његова;

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Који даје храну сваком телу; јер је до века милост Његова;

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Славите Бога Небескога;јер је довијека милост Његова.

Алилуја.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...