nana Написано Октобар 27, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2012 7. Погубићеш све који говоре лаж, човека крвника и лукавог гнуша се Господ. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 27, 2012 8.А ја по мноштву милости Твоје ући ћу у дом Твој, поклонићу се храму светоме Твоме у страху Твоме. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 27, 2012 9. Господе, упути ме у правди Твојој ради непријатеља мојих, исправи пред Тобом пут мој. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 27, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2012 10. Јер нема у устима њиховим истине, срце им је сујетно ; грло им је гроб отворен, језицима својим дволичаху. 11. Суди им Боже, да одступе од замисли својих ; по мноштву безбожности њихове избаци их, јер Те преогорчише, Господе. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 27, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2012 12. И да се узвеселе сви који се уздају у тебе; довека ће се радовати,и уселићеш се у њих. И хвалиће се Тобом (сви) који љубе Име Твоје. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 13. Јер ћеш Ти благословити праведника; Господе, благовољењем као оружјем венчао си нас. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 28, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 (измењено) ПСАЛМ 6. 2. Господе!Намој ме покарати у јарости својој,нити ме у гњеву својем наказити. Измењено Октобар 28, 2012 од Martirije почиње од другог стиха (значи нема првог) те сам ово исправио да би остали видели, да се не збуњују... Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Resistance is futile Написано Октобар 28, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 (измењено) 3. Смилуј се на ме, Господе, јер сам изнемогао; исцијели ме, јер су кости моје устрептале, Измењено Октобар 28, 2012 од Martirije ово је трећи стих, сад ћу написати четврти стих и да поставим линк са ког псалтира преписујем... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 28, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 4. И душа се моја смути веома а Ти Господе докле ћеш? .... П.С. не знам одакле ви преписујете стихове ја са овог сајта http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Svetopismo/Psaltir/Psaltir006.htm јер су псалми лепо преведени....пепоручујем да и ви користите овај сајт како би били идентични! JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 28, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 5. Обрати се, Господе, избави душу моју; Спаси ме ради милости Твоје. Тек смо код 6. има времена ,усагласићемо се ;-) JESSY је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 28, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 6. Јер нема ко би Те у смрти спомињао и у аду ко ће Те славити?... да, да... само полако, на почетку смо свега овога и има времена за све! JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 28, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 7. Уморих се у уздисању мојем, сваку ноћ квасим одар свој, сузама својим постељу своју обливам. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
miron2 Написано Октобар 28, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 8.Отступите от мене вси дјелајушчији безаконије, јако услуша Господ глас плача мојего: . http://bogovanje.mojblog.rs Јадранка-Дервента, nana and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 8.Отступите от мене вси дјелајушчији безаконије, јако услуша Господ глас плача мојего: . http://bogovanje.mojblog.rs било би добро да пратимо сви нумерацију стихова са линка који је Марти поставио... тако је овај твој стих уствари број 9. а лепо од тебе што постављаш на старословенском, као што је желела наша сестра Нана, али бих те замолила да упоредо стављаш и превод на српском, јер не знају сви старословенски, а циљ је да се псалми приближе свима..... хвала... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 8.Смути се од жалости око моје, остарих од свих непријатеља мојих. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука