Jump to content

Знамо ли псалме?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Псалам 4.

2. Када (Те) призвах, услишио си ме,

Боже правде моје;

У жалости распространио си ме.

Смилуј се на ме, и услиши молитву моју.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

3. Синови људски, докле ћете бити тешкосрдни ?

Зашто љубите сујету и трашите лаж ?

Хвала Мартирије,,сад смо разјаснили,кад недостаје први стих други се не бележи као 1.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

(ништа ми није јасно око ове нумерације....код мене није тако...а у почетку нам се свима поклало...)

4.Знајте да Господ дивно чува светог свог; Господ чује кад Га зовем.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Гости

5. Гневите се и не грешите шта говорите у срцима својим и на постељама својим скрушите се....

п.с. ништа није страшно, битно да иде све својим током...нек је све у Славу Божију и срећан ти празник, као и свима вама!

Подели на овим сајтовима

п.с. ништа није страшно, битно да иде све својим током...нек је све у Славу Божију и срећан ти празник, као и свима вама!

хвала Марти...и теби такође... .smesko.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

6.Принесите жртву за правду, и уздајте се у Господа.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Секо,

није ти изашао шести стих, сад ћу да ти убацим, вероватно да ре прошло време за мењање постова.

7. Многи говоре: Ко ће нам показати добра? Знаменова се на нама светлост лица Твога Господе....

Подели на овим сајтовима

ништа, да не би било неслагања и понављања стихова, прећи ћемо сви на псалтир у преводу владике Атанасија Ј. (приметила сам да их већина има), јер очигледно постоје разлике ...(а не знам зашто....?)

ПСАЛАМ 5. (за смирење душе )

(почиње од 2.стиха)

2. Речи моје чуј, Господе, разуми вапај мој.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

4.Ујутро ћеш услишити глас мој, ујутро ћу стати преда Те, и видећеш ме.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

6.нити ће стајати безаконици пред очима Твојим;

омрзао си све који чине безакоње.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...