JESSY Написано Новембар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 ПСАЛАМ 21. 2.БОЖЕ, Боже мој,(чуј ме зашто си ме оставио? далеко су од спасења мога речи падова (=крикова) мојих. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 3. Боже мој, вичем у дану и не чујеш; и у ноћи,и нема (одговора) на агонију моју. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 11, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 4. А Ти у светињи обитаваш, Хвало Израиљева..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 5. У Тебе се уздаше оци наши; уздаше се, и избавио си их; Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 6. Теби вапише и бише спасени, на Тебе се уздаше и не постидеше се . Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 7.А ја сам црв а не човек, подсмех људима и руг народу. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 8. Сви који ме видеше ругаше ми се, говораху устима, климаху главама : 9. Уздао се у Господа , нека га избави! Нека се спасе, ако га хоће! пс. Интересантно је сада ово...да се бројем седам означава два пута узастопно (по два стиха) . Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 10. Јер Ти си Који ме извади из утробе, нада моја од (времена) дојки мајке моје.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 11. Tеби сам привржен од материце, из утробе мајке моје Ти си Бог мој. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teofanija Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 12. Немој одступити од мене,јер је невоља близу,а нема помоћника. "Mera ljubavi je- ne stati nigde" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 13. Опколише ме јунци многи, бикови дебели окружише ме; ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 14.отворише на ме уста своја као лав који граби и риче. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 15. Као вода разлих се и расуше се све кости моје поста срце моје као восак топљен у утроби мојој... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 14, 2012 16. Сасуши се као опека снага моја и језик мој прилепи се за грло моје,и у прах смртни низвео си ме.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 14, 2012 17.Јер ме окружише пси многи, збор лукавих опколише ме; прободоше руке моје и ноге. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука