Гости Guest Написано Новембар 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 14. И загрме са неба Господ и Вишњи даде глас Свој.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 15.И посла стреле и разасу их, и муње умножи и сатресе их. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 16. И јавише се извори вода, и открише се темељи васељене, од претње твоје, Господе; од дувања духа гњева Твога . Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 17.Ниспосла (руку) с висине и узе ме, прихвати ме из вода многих . ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 18. Избави ме од силних непријатеља мојих и од мрзитеља мојих, јер се утврдише већма од мене..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 19. Претекоше ме у дан злострадања мога, али Господ поста потпора моја, Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 20: И изведе ме на пространство, избавиће ме, јер ме хоћаше. (Избави ме од силних непријатеља мојих и од мрзитеља мојих).... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 21. И узвратиће ми Господ по правди мојој, и по чистоти руку мојих узвратиће ми . Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 22. Јер сачувах путеве Господње и не безбожничих пред Богом мојим..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 23. Јер су сви судови Његови преда мном, и законе Његове не удаљих од мене . Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 24. И бићу непорочан са Њиме и чуваћу се од безакоња мога..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 25. И узвратиће ми Господ по правди мојој, и по чистоти руку мојих пред очима Његовим. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 26. Са преподобним - бићеш преподобан и са човеком невиним - бићеш невин... п.с. ...одох, видимо се сутра! Лаку ноћ 4869 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 27. и са изабраним бићеш изабран, и са развраћеним бићеш развраћен. 28. Јер ћеш Ти спасити народ понижени и очи гордих понизићеш. п.с....спавај већ једампут,одјављујеш се већ цео сат...одох и ја ,...лака ти ноћ 4869 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 29.Ти распаљујеш видјело моје;Господ просвјетљује таму моју. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука