JESSY Написано Новембар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 5.Тамо се устрашише страха, где страха не беше; јер је Господ у роду праведних. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 6. Савет сиромаха посрамисте јер Господ је нада његова.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 7. Ко ће дати са Сиона спасење Израиљево ? Када поврати Господ робље народа Свога ,Обрадоваће се Јаков и узвеселиће се Израиљ. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 Псалам 14. 1. Господе ко ће се настанити у насељу Твоме? Или ко ће се населити на гори светој Твојој? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 2. Који ходи непорочно и чини правду,који говори истину у срцу своме. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 3, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 3. Који не слага језиком својим и не учини ближњему своме зла и поругу не прими на суседе своје..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 4. Унижен би пред њим лукави, а оне који се боје Господа (он) прославља, који се куне ближњему своме, и не одриче; Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 3, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 5. Који новац свој не даде на камату и мито за невине не прими. Који тако чини, неће се поколебати до века..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 П с а л а м 15. Сачувај ме Господе јер се у тебе поуздах. 2. Рекох Господу : Господ мој Ти јеси, јер немаш потребе од добара мојих. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 3. Светима који су на земљи Његовој чудесно учини Господ све воље Своје у њима. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 4. Умножише се немоћи њихове, после тога (оне) брзо несташе. Нећу сабрати сабрања њихова од крви (идола), Нити ћу споменути имена њихова устима мојим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 5. Господ је удео наслеђа мога и чаше моје; Ти си Који ми васпостављаш наслеђе моје. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 6. Одмерена (наслеђа) пала су ми најбоља, јер наслеђе моје најбоље ми је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 7.Благосиљам Господа,Који ме уразумљује;тому ме и ноћу учи што је у мени. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 3, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 8. Провиђах Господа преда мном свагда јер је с десне стране мени, да не посрнем.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука