nana Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 П с а л а м 12. 2. ДОКЛЕ ћеш, Господе, заборављати ме до краја ? Докле ћеш одвраћати лице Своје о д мене? Jessy,....свиђа се и мени ал "морамо" ићи даље Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 ПСАЛАМ 11. 1.СПАСИ МЕ , Господе, јер неста преподобнога; јер се умањише истине од синова људских. извињавам се за грешку... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 3.Докле ћу се домишљати у души својој, мучити се у срцу своме дању и ноћу? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 4 . Погледај, услиши ме, Господе мој. Просветли очи моје, да не заспим на смрт. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 5.да не рече непријатељ мој:Утврдих се над њим. Они који ме угњетавају обрадоваће се, ако посрнем. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 6. А ја се на милост твоју поуздах ; обрадоваће се срце моје спасењу Твоме. Певаћу Господу Добротвору моме, и псалмопојаћу Имену Господа Вишњега. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 6.А ја се уздам у милост Твоју;радоваће се се срце моје за спасење Твоје. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 Псалам 13. 1. Рече безумник у срцу своме: Нема Бога. Распадоше се и згадише се у поступцима нема га који чини добро, нема га ни једнога.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 2. Господ с неба погледа на синове људске, да види има ли који разуман,или који тражи Бога. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 3. Сви застранише, уједно неваљали посташе; нема га који чини добро, нема га ниједнога. [гроб је отворен грло њихово, језицима својим лагаху, отров аспидин је на уснама њиховим, којих су уста пуна клетве и горчине; брзе су ноге њихове да крв пролију, пустош и беда на путевима њиховим, а пут мира не познаше. Нема страха Божијег пред очима њиховим.] ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 Дај ми да чујем радост и весеље, да се прену кости потрвене "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 Дај ми да чујем радост и весеље, да се прену кости потрвене Драле, зашто нам квариш редослед...? зашто нас саботираш....? starece ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 Драле, зашто нам квариш редослед...? зашто нас саботираш....? starece извини јој блама, то иде редом animal-smiley-075 ухухух не прође дан да се не излупам идем да спавам боље Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 извини јој блама, то иде редом animal-smiley-075 ухухух не прође дан да се не излупам идем да спавам боље немој да се узбуђивљеш...кад се наспаваш, биће све боље... :bla: Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 4. Неће ли познати сви који чине безакоње, који једу народ мој као јеђење хлеба, Господа не призваше.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука