Jump to content

Знамо ли псалме?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

9. Тога ради радује се срце моје, и весели се језик мој, још ће се и тело моје смирити у уздању...

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

10.Јер нећеш оставити душе моје у паклу,нити ћеш дати да светац Твој види трулост.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

ПСАЛМ 16.

1.Услиши,Господе,правду,чуј глас мој, прими у уши молитву моју не из уста лажљивих

Подели на овим сајтовима

3.Испитај срце моје,обиђи ноћу;у огњу ме окушај,и нећеш наћи неправде моје.

Подели на овим сајтовима

5. Утврди стопе моје на стазама Твојим,

да се не колебају кораци моји.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

7.Покажи дивну милост Своју,Који избављаш оне који се у Тебе уздају од оних који се противе десници Твојој.

Подели на овим сајтовима

8.Сачувај ме Господе,као зеницу ока;

покровом крила Твојих покрићеш ме,

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

10. дебело срце своје затворише.

уста њихова говораху гордост.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

12.Спопадоше ме као лав готов на лов,

и као лавић који борави у потаји.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...