Гости Guest Написано Октобар 28, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 13. Ако се не обратите мач Свој наоштриће лук Свој затегнуће, и то је припремио.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 14.и у томе припреми оруђа смрти, стреле Своје учини палећима. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 28, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 15. Гле непријатељ заче неправду, затрудне бол и роди безакоње.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 код мене је ово 10,али да не кварим ред,написла сам без броја да не дође до забуне. .smesko. то је зато што ми користимо превод владике Атанасија...али нема везе, Марти ће већ то некако средити... Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 28, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 16.Копа јаму и ископа,и паде у јаму коју је начинио. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 28, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 17. Повратиће се бол његова на главу његову, и на теме његово пашће неправда његова. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 28, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 то је зато што ми користимо превод владике Атанасија...али нема везе, Марти ће већ то некако средити... Није проблем,сналазим се и овако. Имам два Псалтира,један штампан у Требињу а други у Линцу. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 28, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 18. Исповедаћу и хвалићу Господа по правди Његовој и псалмопеваћу Имену Господа Вишњега..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 29, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 Псалам 8. За крај, за точила. Псалам Давидов. 2. ГОСПОДЕ, Господе наш, како је дивно Име Твоје по свој земљи! Јер се уздиже величанственост Твоја изнад небеса. пс. шта значи ово ...за точила (у напомени пред почетак )? Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 29, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 3.У устима мале дјеце и која сисају чиниш Себи хвалу насупрот непријатељима Својим, да би учинио да замукне непријатељ и немирник. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 4. Када погледам небеса дела прстију Твојих месец и звезде, које Ти основа.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 5. Шта је човек, да га се сећаш? Или син човечији, да га походиш? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 29, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 6. Умањио си га замало од Анђела, славом и чашћу венчао си га. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 7.И поставио си га над делима руку Твојих, све си потчинио под ноге његове, ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 29, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 8.Овце и волове све,и дивље звјериње, Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука