Jump to content

Знамо ли псалме?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

14.и у томе припреми оруђа смрти,

стреле Своје учини палећима.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

код мене је ово 10,али да не кварим ред,написла сам без броја да не дође до забуне. .smesko.

то је зато што ми користимо превод владике Атанасија...али нема везе, Марти ће већ то некако средити...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

то је зато што ми користимо превод владике Атанасија...али нема везе, Марти ће већ то некако средити...

Није проблем,сналазим се и овако.

Имам два Псалтира,један штампан у Требињу а други у Линцу.

• Волим 1

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Псалам 8.

За крај, за точила. Псалам Давидов.

2. ГОСПОДЕ, Господе наш, како је дивно Име Твоје по свој земљи!

Јер се уздиже величанственост Твоја изнад небеса.

пс.

шта значи ово ...за точила (у напомени пред почетак )?

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

3.У устима мале дјеце и која сисају чиниш Себи хвалу насупрот непријатељима Својим,

да би учинио да замукне непријатељ и немирник.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

5. Шта је човек, да га се сећаш?

Или син човечији, да га походиш?

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

7.И поставио си га над делима руку Твојих,

све си потчинио под ноге његове,

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...