nana Написано Октобар 23, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 2. Него је у закону Господњем воља његова, и у закону Његовом поучава се дан и ноћ. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 3. И биће као дрво засађено крај извора вода,које плод свој доноси у време своје,и лист његов неће отпасти,и све што ради преуспеће.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 24, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 4.Нису такви безбожници ,него су као прах што вјетар расипа са лица земље. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 (измењено) само један додатак, да завршим псалам 97 последњи стих: ( ако може неко од модератора да га пребаци напред, да буде по реду) Измењено Октобар 24, 2012 од Martirije ево, 13.стих сам пребацио горе, видеђеш где, а овде сам обрисао... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 сад настављам псалам 1. 5.Зато се неће безбожници одржати на суду, ни грешници на збору праведничком. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 6: Јер зна Господ пут праведних и пут безбожника пропашће.... п.с. средио сам 13 стих... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 ПСАЛАМ 2. 1.Зашто се буне народи и племена помишљају залудне ствари? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 2. Сабраше се цареви земаљски и кнезови се окупише заједно на Господа и на Помазаника Његовог... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 3.''Раскинимо свезе њихове и збацимо са себе јарам њихов.'' ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 4. Онај Који живи на небесима подсмејаће им се и Господ ће им се подругнути.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 5.Па им говори у гневу свом и јарошћу својом збуњује их: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 24, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 6. А ја сам од Њега постављен цар на Сиону, гори светој Његовој, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 7.Казаћу наредбу Господњу;Он рече мени:''Ти си син мој, ја те сада родих. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 24, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 8. Тражи од Мене и даћу Ти народе у наследство Твоје, и у посед Твој крајеве земље. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 9.Ударићеш их гвозденом палицом; разбићеш их као лончарски суд.'' ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука