JESSY Написано Октобар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 171. Уста ће моја певати хвалу, кад ме научиш наредбама својим. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 172. Говориће језик мој реч Твоју, јер су све заповести Твоје правда. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 173: Нек буде рука Твоја да ме спасе јер заповести Твоје изабрах..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 174. Зажелех спасење Твоје, Господе, и закон твој поучење је моје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 175. Живеће душа моја и хвалиће Те и судови Твоји помоћи ће ми.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 176. Залутах као овца изгубљена; потражих слугу Твога, јер заповести Твоје не заборавих. Слава Богу да завршисмо овај псалм, прилично нам је требало времена. JESSY and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 23, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 ПСАЛМ 120. Подижем очи своје ка горама,одакле ми долази помоћ. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 2.Помоћ је мени од Господа, који је створио небо и земљу. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 23, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 3. Не дај нози твојој да се спотиче, нити ће задремати чувар твој. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 4.Гле, не дремље и не спава чувар Израиљев. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 23, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 5. Господ ће те сачувати, Господ је покров твој на десној руци твојој. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 23, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 6. Дању те сунце неће опећи, нити месец ноћу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 7.Господ ће те сачувати од сваког зла, сачуваће душу твоју Господ. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 23, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 7. Господ ће те сачувати од сваког зла, сачуваће душу твоју Господ. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 23, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 8. Господ ће сачувати улазак твој, и излазак твој, од сада и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука