Јадранка-Дервента Написано Октобар 21, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 157.Много је противника мојих и непријатеља мојих;али ја не одступам од откривења Твојих. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 21, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 158.Видим одметнике ,и мрско ми је ;јер не чувају ријечи Твоје. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 159. Види да заповести Твоје заволех Господе милошћу Твојом оживи ме..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 21, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 160. Почетак је речи Твојих истина, и до века су сви судови правде Твоје. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 161.Кнезови ме гоне низашта, али се срце моје боји речи Твоје. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 162. Обрадоваћу се речима Твојим као који налази добит многу.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 163.Мрзим на лаж и гадим се на њу, љубим закон Твој. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 164. Седам пута на дан хвалих Те за судове правде Твоје.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 21, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 165. Мир је многи љубитељима закона Твог, и нема им спотицања.. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 166. Ишчекивах спасење Твоје Господе и заповести Твоје заволех.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 167.Душа моја чува откривења Твоја,и ја их љубим веома. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 168. Сачувах заповести Твоје и сведочанства Твоја, јер су сви путеви моји пред Тобом, Господе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 169. Нека се приближи мољење моје преда Те, Господе ; по речи Твојој уразуми ме.. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 169. Нека се приближи мољење моје преда Те, Господе ; по речи Твојој уразуми ме.. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 170. Да изађе моја прозба преда Те, Господе; по речи Твојој избави ме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука