Олимп Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Јер да си хтео жртве, принео бих. За жртве паљенице не мариш... "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Жртва је Богу дух скрушен;срце скрушено и смерно Бог неће одбацити. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 По благости својој, Господе, чини добро Сиону, нека се подигну зидови јерусалимски, ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Онда ће Ти бити миле жртве правде, приноси и жртве паљенице; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Tada će se prinositi na žrtvenik tvoj teoce. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 ПСАЛАМ 22 Господ је пастир мој, и ничега ме неће лишити, Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 На месту зеленом, тамо ме настани, на водама одмора отхрани ме, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 nicega me nece lisiti, na zelenoj pasi pase me... Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Душу моју опоравља, води ме стазама правде имена свога ради, ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Јер ако и пођем посред сенке смрти, нећу се бојати зла, јер си Ти са мном. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Штап Твој и палица Твоја, они ме теше, ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Поставио си преда мнон трпезу на видику непријатеља мојих, ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Namazao si jelejem glavu moju, i prepuna je čaša Tvoja kojom me pojiš; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Да!Доброта и милост твоја пратиће ме у све дане живота мојега,и ја ћу наставати у дому Господњем задуго. Алилуја! Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 ПСАЛМ 135. Славите Господа,јер је добар;јер је довијека милост Његова JESSY је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука