Jump to content

Знамо ли псалме?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Јер да си хтео жртве, принео бих. За жртве паљенице не мариш...

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Жртва је Богу дух скрушен;срце скрушено и смерно Бог неће одбацити.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

По благости својој, Господе, чини добро Сиону, нека се подигну зидови јерусалимски,

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

ПСАЛАМ 22

Господ је пастир мој, и ничега ме неће лишити,

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Душу моју опоравља, води ме стазама правде имена свога ради,

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Штап Твој и палица Твоја, они ме теше,

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Поставио си преда мнон трпезу на видику непријатеља мојих,

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Да!Доброта и милост твоја пратиће ме у све дане живота мојега,и ја ћу наставати у дому Господњем задуго.

Алилуја!

Подели на овим сајтовима

ПСАЛМ 135.

Славите Господа,јер је добар;јер је довијека милост Његова

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...