Jump to content

Тенис

Оцени ову тему

Vizantiona

Ко побеђује?  

19 члановâ је гласало

1. 1. Ко побеђује?

Препоручена порука

Ма све су то нијансе, поготово међу првих 4 играча. Мада, данас Федекс не прави грешке као што иначе зна да прави па олакшава противницима. Данас је прилично стабилан.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

није Ноле тек тако препустио федереру победу а можда и титулу...има ту нешто много више...знам да ће се многи смејати али много је све било чудно од самог почетка меча...нисам уопште тип који верује у теорију завере али ово све много подсећа на одустајање фоњинија да би се спречио Нолетов рекорд, као што сада феди мора да уђе у историју са новим рекордом...знамо ми сви веома добро шта се све ради у вом прљавом свету...највише ми је жао Нолета, али сам сигутна да ће га Господ опет наградити...НОЛЕ, САМО НАПРЕД...!

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Па био је веома чудан меч... Или нешто код Новака није било у реду, или је Фед имао неку тактику коју нисам успео да ухватим, мада се разумем по мало у тенис. Ако је то у питању баш би волео да чујем објашњење.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

И Србија ће данас имати фаворита. Иако Новак Ђоковић није успео да се домогне до финала где би бранио трофеј освојен прошле године, победа Мареја би оставила српског тенисера на трону.

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/33/%D0%A2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%81/1135704/%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%B5%D1%98+%D0%B7%D0%B0+%D0%91%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%98%D1%83+%D0%B8+%D0%82%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B%D0%B0.html

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...