feeble Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Ма све су то нијансе, поготово међу првих 4 играча. Мада, данас Федекс не прави грешке као што иначе зна да прави па олакшава противницима. Данас је прилично стабилан. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Па не чини ми се да Фед нешто посебно игра... Више је Ноле нешто деконцентрисан. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Сад или никад... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлексаС Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 @feeble Ђоковић је класа изнад осталих тенисера. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 @feeble Ђоковић је класа изнад осталих тенисера. Нека буде тако, да не изазивам бес пристрасних навијача :P Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Ма нема више... Сад само чудо неко да се деси... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Ево га. Фед иде у финале. Некако је успео да деконцентрише Новака, нисам успео да укапирам како... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Ево га. Фед иде у финале. Само сад да га не изненади Мареј, мада сумњам да може. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Није се опустио него игра са најбољим играчима у историји тениса. Не може вечито да побеђуе... feeble је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Сад сви навијамо за Мареја. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Ја навијам за Тсонгу и после за Феда. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 није Ноле тек тако препустио федереру победу а можда и титулу...има ту нешто много више...знам да ће се многи смејати али много је све било чудно од самог почетка меча...нисам уопште тип који верује у теорију завере али ово све много подсећа на одустајање фоњинија да би се спречио Нолетов рекорд, као што сада феди мора да уђе у историју са новим рекордом...знамо ми сви веома добро шта се све ради у вом прљавом свету...највише ми је жао Нолета, али сам сигутна да ће га Господ опет наградити...НОЛЕ, САМО НАПРЕД...! Dragi је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Па био је веома чудан меч... Или нешто код Новака није било у реду, или је Фед имао неку тактику коју нисам успео да ухватим, мада се разумем по мало у тенис. Ако је то у питању баш би волео да чујем објашњење. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Упс... http://www.youtube.com/watch?v=xaKlrhPUhO8 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 8, 2012 Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 И Србија ће данас имати фаворита. Иако Новак Ђоковић није успео да се домогне до финала где би бранио трофеј освојен прошле године, победа Мареја би оставила српског тенисера на трону. http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/33/%D0%A2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%81/1135704/%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%B5%D1%98+%D0%B7%D0%B0+%D0%91%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%98%D1%83+%D0%B8+%D0%82%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B%D0%B0.html Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука