RYLAH Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Ја бих само да допуним колегу: И нека бољи буде свакако Новак! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Бољи је Ђоковић, с тим да је јако важна форма дана (што би рекао г. Пилић) па може да буде и пресудна. Е сад, ја стварно не могу да поставим ствари као овај коректни Фићко. Љубав према Ђоковићу, према овоме што ради, што је постигао, што јесте, подиже ме изнад тих тако ствари: нека бољи победи, и сл. Зар је нама могуће да нам срце не гори за тим да наш Но1е у оваквом једном мечу победи? Зар ако није тако зар онда то није на неки начин нека врста па и издаје...издаје онога што имамо, што је сада једном и вероватно никад, никад више! Но1е је преседан. Дар неба. Ајмо НО1Е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Слабо је нешто кренуо Новак, споро, као да није загрејан добро... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 јој, изгуби први сет...не могу да верујем...ваљда ће се пробудити и кренути са својом игром... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Пробудио се... Мора да није чуо аларм јутрос... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Ја већ помислио биће брзо готово, да не забушавам пуно на послу... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 супер, изједначење...... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Е ово је већ права туча... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Какви бекхенди, милина гледати Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Ајмо сад један брејк... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 да ли ми се то чини или фибл навија за федија...? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Ја само волим да гледам добар тенис, а он је амбасадор доброг тениса Мада ни Ђоковић није далеко испод њега. Ово је најбољи могући дуел у тенису. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Ух, опасно... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 о, не...Ноле није онај прави...врло ми је чудна ситуација...ипак се надам да ће се поправити.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Упс... 2:1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука