Jump to content

Тенис

Оцени ову тему

Vizantiona

Ко побеђује?  

19 члановâ је гласало

1. 1. Ко побеђује?

Препоручена порука

па треба бар ми , његови, да будемо уз њега...причамо о другима а не видимо себе...

НОЛЕ, ИПАК СИ ТИ НАЈБОЉИ И МИ ТЕ ВОЛИМО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Zato što je bilo mnogih koji su bili prvaci.. Ali rekord je rekord, to se pamti.

Sad Nole može da pobeđuje Federer, ali ovaj ima uvek da mu se kezi u lice: Možeš me pobeđivati, ali ja sam ti uzeo rekord!

Е одавно нисам чуо нешто смешније...  :drugarstvo:

Ајде нек се јави овде ко је пре 2011-те чуо за тај чувени "рекорд"?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Шта си се изнервирао Барте бре prstgore

Па био је Федекс вечерас бољи и уопште није играо дефанзивно, то једноставно није његов стил.

U 3 i 4.setu je igrao defanzivno,to je i moja baba videla.Ako mislis drugacije,nismo gledali isti mec?

U 1 i 2.setu nije ni morao da igra ofanzivno,Djoka je igrao kao moj deda!

Srpski sport. Uvek kad pomisliš da može nešto da bude, ono...

Biće Nole prvi, to je jasna stvar. Samo što se nema rekord.

Зашто бре људи рекорд па рекорд  :drugarstvo:

Zato što je bilo mnogih koji su bili prvaci.. Ali rekord je rekord, to se pamti.

Sad Nole može da pobeđuje Federer, ali ovaj ima uvek da mu se kezi u lice: Možeš me pobeđivati, ali ja sam ti uzeo rekord!

Много ми је смешан тај твој коментар !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

ВАЖНИЈА ЈЕ ИГРА, ПОБЕДА,ГРЕН СЛЕМ И ПРВО МЕСТО ОД РЕКОРДА...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ђоковић је држао рекет у руке исто као и Федерер, правила су важила за обојицу. То што је изгубио значи да је противник био бољи. Није му крив ни судија, а ни публика и Скијавоне је играла против Бартоли, што значи да је играла и против публике, па је опет победила. Мислим да је Фоњини предао меч због повреде исто као и Типсаревић у БГ. Тај рекорд су надували наши новинари, није баш толико битан.

СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС

Подели на овим сајтовима

Пази овако, Федерер је највећи играч свих времена. То неће нико да му одузме скоро. Многи су очекивали да он оде у "пензију" од ове године, али човек још увек игра само зато што воли тенис. Нема он шта више да било коме доказује.

Новак је сада у форми у каквој је Роџер био пре око 5 година и само треба да настави тако. Изгубити од Федерера није срамота, него част. Ја би био срећан да преживим онакав сервис... :drugarstvo:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Nije se čulo, pošto ga McEnroe drži od 1984. godine. Čak ni Federer ili Nadal nisu uspeli da ga obore.

Управо тако, а Федерер и Надал су најбољи тенисери свих времена.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Nije se čulo, pošto ga McEnroe drži od 1984. godine. Čak ni Federer ili Nadal nisu uspeli da ga obore.

После Ђоковића  :drugarstvo:

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Odkud to da su najbolji igrači svih vremena? Možda su najbolji sad, "84 je bio McEnroe, a u budućnosti može da bude Nole. Rekord ne bi bio važan da mu nije nedostajala jedna pobeda da ga dostigne, a ovako naravno da je šteta. To nije nimalo lako, imati 42 pobede bez izgubljenog meča. Žao mi je zbog Noleta, mislim da je sad .please. sam na sebe.

Подели на овим сајтовима

Sad kad ga nije dobio, nije ni bitan. A da je dobio, svi bi slavili.. Svi znamo da je Nole daleko od jednog Federer. Što je Federer dosad uspeo, to neće brzo neko da ponovi, pa ni Nadal ili Nole. Nole je danas imao šansu da uspe nešto izvanredno, nešto što bi ga učinilo jedinstvenim, barem za jedno vreme dokle njegov rekord ne bi bio oboren, i tu šansu nije iskoristio. Mislim, da nije dogurao do tih 41 pobeda, ne bih se ni nervirao. Ovo ovako kao da si igrao lutriju, ali onda si bio lenj da odeš i predaš cedulju, i kad gle, ono svi brojevi koje si napisao. 

Ти си брате права Србенда. Ми све гледамо тако импулсивно и краткорочно, као да је живот некакав низ случајности па кад "добијеш лото" имаш само једну шансу да искористиш.

Мало је другачије у стварности - Новак је радио годинама да дође у форму коју је показао и то ће тек дати резултате наредних година. Само Господ да му да здравље и да настави да ради. Није ту ништа случајно.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ма колико да добро дође пауза и одмор, мислим да је управо то разлог због којег је Новак вечерас изгубио. Једноставно тенисери дижу форму баш у тим завршним мечевима, што је случај и са Надалом и са Федерером, а Ђоковић је баш у тим мечевима "испао из ритма"... Али једноставно не може се увек побеђивати, у осталом, треба то све бранити следеће године.

Подели на овим сајтовима

у осталом, треба то све бранити следеће године.

управо то! зато треба ићи постепено...Господ зна шта је за њега најбоље... .please.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...