Jump to content

Тенис

Оцени ову тему

Vizantiona

Ко побеђује?  

19 члановâ је гласало

1. 1. Ко побеђује?

Препоручена порука

Анониман за широку рају :)

Сад фино Федекс да узме финале и граби ка врху ;)

Ау! Фибло, од сад си ми на игнор листи.

јао, Надал иде кући, какво лепо изненађење, ммммм...

Само сада да то изненађење не пољуља Нолета, ко у Мадриду, него по свој трофеј, лагано и сигурно.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ау! Фибло, од сад си ми на игнор листи.

јао, Надал иде кући, какво лепо изненађење, ммммм...

Само сада да то изненађење не пољуља Нолета, ко у Мадриду, него по свој трофеј, лагано и сигурно.

Пих, па какав си ти либертаријанац кад не прихваташ да се навија за краља белог спорта :)

Подели на овим сајтовима

SetWidth445-article-1394035-0C65070300000578-222634x506-1.jpg

Иначе ова фотка овог бангаворуког је са, чини ми се, последњег меча где је победио Ђоковића. Да ли је после Ролан Гароса 2011. победио Ђоковића? Можда јесте, нешто се не сећам.

А и тада је морало много тога да се поклопи да би га победио, а играно је у сумрак када је No1e једва могао да види шта...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Иначе ова фотка овог бангаворуког је са, чини ми се, последњег меча где је победио Ђоковића. Да ли је после Ролан Гароса 2011. победио Ђоковића? Можда јесте, нешто се не сећам.

А и тада је морало много тога да се поклопи да би га победио, а играно је у сумрак када је No1e једва могао да види шта...

301

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Сви они имају својих потеза, али види шта ради бангава рука

Подели на овим сајтовима

Данас је јако важан меч. Немој неко да се зеза да почне да прича ту о некој коректности. Нема коректности!

У овом случају сада нема најбољи играч свих времена и слично. Превише је важан меч за таква с****.

Ако разумете - разумете, ако не разумете...

Дакле, ИДЕМО НО1Е!!!!!!!!!!!!!!!!!

Подели на овим сајтовима

Fedex ако не добије данас, тешко да ће више да буде први на АТП листи. Какогод, нека данас победи бољи а биће посластица за гледање. Штета само што је у радно време...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...